מרק בטטה עם פקאנים מסוכרים

את הקורטונים ושקדי המרק המסורתיים, מחליפה השפית רלי שולמן ממסעדת אלגונקווין בפקאנים מסוכרים. הם שומרים על טעמם ועל חוזקם גם בחום המרק, היא אומרת. נשמע טעים

nrg מעריב | 25/11/2009 11:32 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
3/4 כוס בצל קצוץ
1 כוס כרישה קצוצה
2 שיני שום
3 גזרים גדולים חתוכים
3 כפות חמאה או מרגרינה
1 תפוח אדמה גדול (250 ג')
1 ק"ג בטטות
3/4 כוס יין לבן יבש (עדיף שרדונה)
5 כוסות ציר עוף
1.5 כוסות מים
50 ג' פקאנים מסוכרים קצוצים
1 עלה דפנה
מלח ופלפל לפי הטעם

ההכנה:
1. לאדות בסיר את הבצל, הכרישה, השום והגזר עד שמתרככים.
2. להוסיף את שאר החומרים ולבשל כ-20 דקות, עד שהבטטה ותפוח האדמה מתרככים.
3. להוציא את עלה הדפנה ולרסק את המרק
בבלנדר, עד לקבלת מרקם רצוי - גס או חלק, לפי הטעם.
4. להוסיף תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
5. לחמם ולהגיש עם פקאנים מסוכרים מעל ועלה נענע לקישוט.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים