גילגול נשמות בפיתה: חוויות מעוספיא
פרוייקט "עמים וטעמים – אל כרמל" אשר פועל בעוספיא שעל הרי הכרמל שם לו למטרה ליצור היכרות מעמיקה ומעניינת עם האוכלוסייה הדרוזית בישראל, מנהגיה, אורחות החיים הנהוגים בה, תרבות האירוח ואהבת האדם. עמרי גלפרין ומארחו איהאב זידאן ממשיכים לסייר בסמטאות הכפר, שומעים סיפור על גילגול נשמות, ואפילו אוכלים אוכל דרוזי כשר. הכתב הנו עיתונאי, מרצה ובימאי סרטי תדמית מבית ההפקות TV Media (חלק ב')








נא להמתין לטעינת התגובות




