גילגול נשמות בפיתה: חוויות מעוספיא

עמרי גלפרין | 14/11/2009 9:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר

פרוייקט "עמים וטעמים – אל כרמל" אשר פועל בעוספיא שעל הרי הכרמל שם לו למטרה ליצור היכרות מעמיקה ומעניינת עם האוכלוסייה הדרוזית בישראל, מנהגיה, אורחות החיים הנהוגים בה, תרבות האירוח ואהבת האדם. עמרי גלפרין ומארחו איהאב זידאן ממשיכים לסייר בסמטאות הכפר, שומעים סיפור על גילגול נשמות, ואפילו אוכלים אוכל דרוזי כשר. הכתב הנו עיתונאי, מרצה ובימאי סרטי תדמית מבית ההפקות TV Media (חלק ב')

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''תיירות בארץ''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים