אגסים שיכורים: שני קוקטיילים על בסיס ליקר אגס
ערבבו עם מיץ תפוח וקאווה או שלבו בספרייט ולימון. זה מה שכדאי לעשות עם ליקר אגס שנקלע לבר הפרטי שלכם

קוקטייל רטרו צילום: יחסי ציבור
החומרים:
1.5 רום לבן אולד פסקס
3/4 מנה ליקר אגסים אלפן גלצ'ר
מספר קוביות לימון
5-6 עלי נענע
ספרייט או סודה
ההכנה:
1. מוזגים את המרכיבים לשייקר ומנערים.
2. מעבירים לכוס הייבול ומוסיפים את הספרייט או הסודה.
קוקטייל קאווה אגסים ותפוחים

ליקר אגסים צילום: יחסי ציבור
1 מנה ליקר אגסים אלפן גלצ'ר
חצי מנה מיץ תפוחים צלול
קאווה
ההכנה:
1. ממלאים חצי כוס שמפנייה בליקר אגסים.
2. משלימים בקאווה עד לסוף הכוס.
3. מוסיפים
סליל תפוח ירוק לקישוט.
(ניתן גם להגיש בכוס לאובול עם מספר קוביות תפוח ירוק).