אגסים שיכורים: שני קוקטיילים על בסיס ליקר אגס

ערבבו עם מיץ תפוח וקאווה או שלבו בספרייט ולימון. זה מה שכדאי לעשות עם ליקר אגס שנקלע לבר הפרטי שלכם

nrg מעריב | 21/9/2009 16:05 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
קוקטייל רטרו
קוקטייל רטרו צילום: יחסי ציבור
קוקטייל רטרו
החומרים:
1.5 רום לבן אולד פסקס
3/4 מנה ליקר אגסים אלפן גלצ'ר
מספר קוביות לימון
5-6 עלי נענע
ספרייט או סודה

ההכנה:
1. מוזגים את המרכיבים לשייקר ומנערים.
2. מעבירים לכוס הייבול ומוסיפים את הספרייט או הסודה.
קוקטייל קאווה אגסים ותפוחים

ליקר אגסים
ליקר אגסים צילום: יחסי ציבור
החומרים:
1 מנה ליקר אגסים אלפן גלצ'ר
חצי מנה מיץ תפוחים צלול
קאווה

ההכנה:
1. ממלאים חצי כוס שמפנייה בליקר אגסים.
2. משלימים בקאווה עד לסוף הכוס.
3. מוסיפים
סליל תפוח ירוק לקישוט.
(ניתן גם להגיש בכוס לאובול עם מספר קוביות תפוח ירוק).

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים