אורז ג'אלופ
אורז ניגרי שמתבשל בתוך עגבניות טריות. הוא יוצא אדום ומעט דביק ועשיר בטעם. בין המתכונים הניגריים הוא היה מהבודדים שאפשר להכין ממרכיבים הזמינים בישראל

משפחת אולסיה צילום: רובי קסטרו
1 קילו עגבניות טריות קצוצות
2 כוסות אורז תאילנדי
1/4 כוס רסק עגבניות
1/2 כפית פלפל
חצי בצל קצוץ
1/2 כפית מלח
1 כפית אגוז מוסקט מגורר
מעט שמן לטיגון
ההכנה:
1. מטגנים את העגבניות הקצוצות והבצל במעט שמן עד שהם מתרככים מאוד.
2. מוסיפים את רסק העגבניות
והתיבול. מערבבים היטב.
3. מוסיפים את האורז, מערבבים ומכסים במים. מבשלים עד שהאורז רך.








נא להמתין לטעינת התגובות




