פיתות עם בשר על הגריל
אלתור של משפחת יצחקי שאין דרך לא לאהוב, במיוחד מאחר שכל כך קל להכין אותו. המתכון הוא בלי כמויות-אי אפשר לכמת דבר כזה, ואין סיכוי שלא יהפוך לפייבוריט משפחתי אצל כל חובבי העל האש

פיתות צילום: אילוסטרציה
פיתות
שמן זית
מלח
פלפל
פפריקה
תערובת מוכנה לקבב שקונים אצל קצב טוב (מתובלת)
ההכנה:
1. חותכים את הפיתות לרבעים. מערבבים שמן זית עם מלח, פלפל ופפריקה. בידיים או בעזרת מברשת 2. מושחים את הפיתות מבפנים בשמן הזית המתובל.
3. מכניסים מעט מתערובת
הקבב לתוך רבעי הפיתה ומועכים היטב כדי שהתערובת תתפזר.
4. צולים את הפיתות על הגריל עד שהבשר מוכן והפיתה משחימה.
5. כדאי להגיש עם טחינה ירוקה בצד.