סורבה קוקוס ברוטב פירות יער קר

יוגורט בשילוב עם שבבי קוקוס נכנסים למקפיא. כשהם יוצאים משם, לאחר הקצפה, מתקבל סורבה קליל ואלגנטי שהולך מצוין עם רוטב פירות יער ארגמני מתכון של השף יניב לוזון ממרכז האירועים קסיופיאה

nrg מעריב | 28/7/2009 14:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סורבה קוקוס
סורבה קוקוס צילום: יחסי ציבור
החומרים :
לגלידת הסורבה קוקוס:
חצי ליטר יוגורט 4% שומן
3 כפות דבש
4 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
שבבי קוקוס

לרוטב פירות היער:
100 גרם דובדבנים ללא גרעינים
100 גרם פטל טרי
2 כוסות מים
מיץ לימונים טרי מ-2 לימונים

ההכנה:
הסורבה:
1. מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים.
2. לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים
עד שהסורבה מוכן.
3. למי שאין מכונה, ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ומקציפים עד שהסורבה מוכן.

לרוטב פירות היער:
4. מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה ומצננים את המרק.

ההגשה:
5. מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס.

ניתן לקשט בעלה נענע.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים