סל סלט: משק בלומנטל מארח לבראנץ' וסלטים
גבינות עזים לא הספיקו כנראה לשף קובי גוטהלף מקפה טל טלה והוא חיפש סיבה קייצית יותר לחדש את תפריט הבראנץ'. התשובה נמצאה בסלטי בריאות שיוגשו שם בהמוניהם בכל יום שישי

קובי גוטהלף והעזים צילום: יחסי ציבור
השף קובי גוטהלף, שעומד מאחורי המטבח החלבי של המקום, יגוון את הבראנץ' החלבי בעשרות סלטים מיוחדים לקיץ ובעלי מרכיבים עשירים ברכיבים תזונתיים, בהם סלט תרד בגבינת קלודין אגוזים בליווי פירות העונה ורוטב תפוזים, סלט פסטה בעגבניות מיובשות עם גבינת תום כבשים, זיתי קלמטה ואורגנו ברוטב שום, סלט בורגול לבנוני בנענע, וגם חציל בלאדי קלוי בליווי פטה צאן וטחינה ירוקה.
עלות הבראנץ' היא 75 ₪. פרטים נוספים אפשר לקבל באתר
סלט טרופיקנה

סלט במשק טל צילום: יחסי ציבור
מצרכים:
500 גר' עלי תרד צעירים טריים
100 גרם עלי רוקט
חצי כוס מנגו פרוס
חצי כוס קוביות ליצי
חצי כוס קוביות מלון
חצי כוס קוביות אננס
50 גרם גבינת עיזים מסוג סנט מור פרוסה לעיגולים
לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
5 כפות מיץ מנגו
1 שן שום כתוש
1 כף סוכר
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל
שחור גרוס
אופן ההכנה: מערבבים את כל מרכיבי הסלט. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל.