סל סלט: משק בלומנטל מארח לבראנץ' וסלטים

גבינות עזים לא הספיקו כנראה לשף קובי גוטהלף מקפה טל טלה והוא חיפש סיבה קייצית יותר לחדש את תפריט הבראנץ'. התשובה נמצאה בסלטי בריאות שיוגשו שם בהמוניהם בכל יום שישי

ירדן לוי | 19/6/2009 7:31 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
קובי גוטהלף והעזים
קובי גוטהלף והעזים צילום: יחסי ציבור
משק בלומנטל ידוע בדרך כלל במוצרי חלב העזים שלו המשווקים תחת השם מחלבת טל, ובאטרקציית הילדים טל טלה, אבל במקום פועל גם בית קפה שעורך בכל שישי בראנץ' עשיר. התפריט כולל גם את הגבינות המיוצרות במקום, אבל מהיום, 19/6 ועד סוף חודש יולי, יתקיים שם דווקא פסטיבל סלטים.

השף קובי גוטהלף, שעומד מאחורי המטבח החלבי של המקום, יגוון את הבראנץ' החלבי בעשרות סלטים מיוחדים לקיץ ובעלי מרכיבים עשירים ברכיבים תזונתיים, בהם סלט תרד בגבינת קלודין אגוזים בליווי פירות העונה ורוטב תפוזים, סלט פסטה בעגבניות מיובשות עם גבינת תום כבשים, זיתי קלמטה ואורגנו ברוטב שום, סלט בורגול לבנוני בנענע, וגם חציל בלאדי קלוי בליווי פטה צאן וטחינה ירוקה.

עלות הבראנץ' היא 75 ₪. פרטים נוספים אפשר לקבל באתר
סלט טרופיקנה

סלט במשק טל
סלט במשק טל צילום: יחסי ציבור
סלט ממטבחו של השף קובי גוטהלף

מצרכים:
500 גר' עלי תרד צעירים טריים
100 גרם עלי רוקט
חצי כוס מנגו  פרוס
חצי כוס קוביות ליצי
חצי כוס קוביות מלון
חצי כוס קוביות אננס
50 גרם גבינת עיזים מסוג סנט מור פרוסה לעיגולים

לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
5 כפות מיץ מנגו
1  שן שום כתוש
1 כף סוכר
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל
שחור גרוס

אופן ההכנה: מערבבים את כל מרכיבי הסלט. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים