לבבות ארטישוק עם קציצות בשר

סופ
משפחת לוי | 18/6/2009 11:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
קציצות
קציצות צילום: מיכל רביבו
החומרים:
1 שקית של לבבות ארטישוק קפואים
1 בצל גדול קלוף ופרוס + בצל גדול נוסף לקציצות, קלוף
5 גבעולי סלרי בלי עלים, חתוכים גס
1 כפית פפריקה מרוקאית (טחונה גס) או פפריקה מתוקה
רבע כפית כורכום
רבע כפית כמון
חצי קילו בשר טחון
4-5 גבעולים של נענע, קצוצים
5 שיני שום
שמן לטיגון
מעט שמן זית לתיבול הבשר
כוס פטרוזיליה קצוצה
פירורי לחם במידת הצורך

ההכנה:
1. מטגנים את הבצל במעט שמן עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הסלרי וממשיכים לבשל עד שהסלרי מתרכך. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים. מורידים מהאש.
2. שמים במעבד מזון את הבצל השני, הפטרוזיליה והנענע וטוחנים.
3. מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הבשר. מערבבים ומתבלים בכמון, כורכום, מלח, פלפל שחור ומעט שמן זית. אם התערובת נראית רטובה מדי
מוסיפים קצת פירורי לחם.
4. שמים את התערובת במקרר לשעה כדי שתספוג טעמים.
5. מוציאים את לבבות הארטישוק וממלאים כל אחד בתערובת.
6. מסדרים בסיר את הבצל והסלרי. מניחים מעליהם בצורה מסודרת, כשהתערובת כלפי מעלה, את לבבות הארטישוק.
7. מוסיפים מים כמעט עד כיסוי הלבבות ומבשלים ברתיחה עדינה בערך כשעה וחצי. מגישים עם אורז.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים