החדשות החמות של המסעדות

צפרה חוגגת שנתיים של מטבח אסיאתי, רפי כהן מבשל לכבוד רכבי אינפיניטי ובכירי מחברי ספרי האלכוהול הישראלים מתארחים לכבוד שבוע הספר בחנויות "דרך היין" ברחבי הארץ

רוי רגב | 10/6/2009 17:32 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
יומולדת לצפרה

יום הולדת לצפרה
יום הולדת לצפרה צילום: יחסי ציבור
מסעדת השף המוערכת של שף אבי קונפורטי חוגגת שנתיים לקיומה עם תפריט מיוחד שיוגש בסוף השבוע הבא (18-20 במאי). תפריט יום ההולדת של המסעדה בעלת התפריט האסיאתי, מורכב משלוש קבוצות: נא; רול וייטנאמי; סלטים ו"אש גדולה". אנשי המסעדה מדווחים כי ישמחו לקחת את הסועד למסע קולינרי אם יסמוך על שיקול דעתם.

בין המנות שיוגשו במהלך הערב: מנת מאצ'י סאשימי – שאלוטס פריך ובזיליקום אסיאתי; ספרינג רול טרי – סלמון, טונה, אבוקדו, אטריות זכוכית, נענע וכוסברה; סלט פפאיה חגיגי – עגבניות דבש, ראו ראם, ליים, צ'ילי אדום וקשיו שבור ופילה סנפר סצ'ואני – בצלים, ג'ינג'ר, שום, צ'ילי פריך ושמן פלפלים.

בנוסף, הודיע השבוע שף קונפורטי על המשך התפיסה ה"ירוקה" של המסעדה, שהתחילה עם עיצוב ידידותי לסביבה וכעת מוסיפה ייצור עצמאי של מים זכים. המים מכונים Happy Water ומדובר בפיתוח ישראלי המדמה איכויות של מים הנובעים בטבע.

רח' יגאל אלון 96 ת"א. 03-6240044


רפאל בתפריט מובילי

אבי קנת ורפי כהן
אבי קנת ורפי כהן צילום: יחסי ציבור
יבואנית רכבי היוקרה של אינפינטי, שעשו לאחרונה עלייה ארצה, החליטו להגיע ללקוחות פוטנציאלים דרך הקיבה ורתמו לצורך המשימה את שף רפי כהן ממסעדת רפאל. כהן רקח שש מנות בהשראת המותג. לא כל כך ברור איך נתח בשר מושפע מיצירה מוטורית, אך בהחלט מדובר כאן בתפריט מוצלח במיוחד. הארוחה תתקיים בימי חמישי ה-18.6.09 וב-2.7.09 בבר המסעדה חמארה.

בין מנות התפריט, גם: טונה אדומה צרופה עם פלפל שחור, לימונים וחזרת (75 שקל); פסטלים של ג'מבו שרימפס (75 שקל); פולנטה רכה מתירס טרי עם כמהין שחורות (85 שקל); רביולי של חציל בלאדי וגבינת עיזים צעירה בחמאה שרופה ומרווה (68 שקל); טי-בון של טלה צעיר בטאפנד זיתים ופירה תפוחי אדמה (135 שקל) וקולקציה של פירות יער עם גבינת ריקוטה טרייה (45 שקל).  מומלץ להזמין מקום מראש.

תל אביב, הירקון 87 (מגדל המלך דוד). טל: 03-5226464

תפריט בראנץ' חדש בהדסון

בראנץ בהאדסון
בראנץ בהאדסון צילום: יחסי ציבור
מסעדת הדסון של שף עמיר אילן מתחדשת בתפריט בראנץ' שיוגש בימי שישי מהשעה 9:00 ועד 17:00. לאור הצלחת ארוחות הבראנץ' הבשריות שכבר התקיימו במסעדה, אנחנו שמחים לבשר לכם שאילן החליט להרחיב את תפריט הבראנץ' ופונה כעת גם לספורטאים ולחובבי המתוקים. ארוחת הקרניבורים כוללת גם קוקטייל או שתייה חלופית ותוספת הום פרייז או ירקות.

בין
מנות התפריט, גם: בנדיקט קאלסי עם בייקון קנדי (59 שקל); סטייק 60 שניות על עצם עם שתי ביצי עין; חזה עוף בגריל עם סלט קולסלאו ויאטנמי לספורטאים שבינינו (58 שקל); מגדל פנקייק עם פירות טריים (35 שקל). את ארוחות הברנץ' ניתן לאכול גם בחלל שמחוץ למסעדה, באוויר הפתוח.  

הברזל 27 רמת החייל 037674627

שבוע הספר ב"דרך היין"

אנשי רשת חנויות דרך היין מדווחים על פתיחת שבוע הספר גם במחוזות האלכוהול. במסגרת השבוע שבו מתחפשים הישראלים לאינטלקטואלים, יתארחו בדרך היין מחברי ספרים בנושאי יין ושאר מיני אלכוהול. ספרים בנושאים אלו ימכרו בחנויות ב-30% הנחה.

ביום שישי הקרוב (ה-12 ביוני) יתארח שלמה פפירבלט, מחבר הספרים  "עולם הבירה" ו"עולם היין"  בסניף התל-אביבי של הרשת (החשמונאים 93) החל מ-11:00 בבוקר ועד 15:00.

דניאל רוגוב
דניאל רוגוב יחסי ציבור
בנוסף, ייערכו במהלך החודש מספר מפגשי השקה לספר "אלכוהול וקוקטיילים - המדריך הקלאסי", בהשתתפות המחברים שגיא קופר וטל גל כהן. המחברים מבטיחים להדגים גם את הכנת המשקאות החריפים. ביום שישי ה-19 ביוני הם יתארחו בתל-אביב ובשבוע שלאחר מכן בסניף רעננה (קניון רננים). בסוף החודש יתארח מבקר היינות דניאל רוגוב בסניף התל אביבי וידבר על ספרו -  "Rogov's Guide to Israeli Wine". מומלץ.   

סניפי דרך היין


שוק יפואי

כל מי שביקר לאחרונה במתחם שוק הפשפשים ביפו גילה כי האזור הולך ומתגבש לפנינת חמד תיירותית אמיתית, וכמובן קולינרית, עם מסעדות משובחות כמו יועזר בר יין, השרקוטרי ומרגרט תייר. כעת תוכלו ליהנות גם מהשוק המתקמבק של יפו בכל שישי. השוק, שלאורך טיילת הנמל, פתוח בשישי משעות הבוקר המוקדמות ועד אחה"צ.

אזור הנמל שופץ וכן אזור השוק שיציע לכם ירקות ופירות, דוכני גבינות ותבלינים, פירות יבשים ועוד. מומלץ לקפוץ לבקר.



כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים