קול קורא ללימון: תחרות לרקיחת לימונצ'לו ביתי
מי שרוצה להפגין את כישורי הרוקחות האלכוהוליים שלו, יכול לעשות זאת בתחרות הלימונצ'לו שעורכת מסעדת בליני לכבוד פסטיבל הלימונים האיטלקי

לימונצ'לו בבליני צילום: דן פרץ
בעלי המסעדה מזמינים את כל המעוניינים להתחיל לעמול על עבודת הרקיחה ולהביא את יצירתם לתחרות שתיערך ב-3/6 בשיטת הטעימה העיוורת. פאנל של שופטים מכובדים ובלתי תלויים יערכו טעימה בלא שיוכלו לדעת מי הוא הרוקח.
רוקח הלימונצ'לו הטוב בישראל יזכה לא רק בכבוד רב, אלא גם בפרסים, בהם סדנת בישול מתנת 4 שף, ארוחה זוגית רומנטית בבליני ומארז יינות איטלקיים.
עוד בפסטיבל הלימונים: שלל ספיישלים איטלקיים ולימוניים במיוחד, בהם סקלופיני פיקטה: סקלופיני עוף בגריל להבות, ברוטב שמנת, יין לבן, לימון וצלפים מוגש על מצע לינגוויני.
מנה אחרת שתוגש היא ויטלו מדיטרנה: אסקלופ עגל בציפוי פריך ברוטב שמנת, יין לבן, לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות וצלפים, מוגש על מצע תפוחי אדמה צלויים, שרימפס
פלורנזה. לקינוח יוגש מוס לימון אוורירי עם מרנג איטלקי על בסיס טארט שקדים.
הפסטיבל יתקיים מ25/5 ועד סוף יוני. לפרטים: הטלפון בבליני 03-5178486.







נא להמתין לטעינת התגובות