מלך היער על האש

הפטריות הבשרניות והעשירות בסיבים תזונתיים ובנוגדי חמצון יכולות להיות תוספת מפתיעה לבשר על האש. מתכון קליל שאפשר בהחלט להכין אותו גם על מחבת הצליה בבית

nrg מעריב | 21/4/2009 13:41 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
פטריות מלך היער על האש
פטריות מלך היער על האש צילום: סטודיו שוקי קוק
התכנון הלוגיסטי של מנגל יום העצמאות מתחיל. הנה הצעה קטנה לתוספת של פטריות על האש. פטריות מלך היער, שמייבאת לישראל חוות הפטריות תקוע, הן בשרניות, בעלות רגליים ארוכות וכל חלקיהן ניתנים לאכילה, מה שעושה אותן לתחליף אפשרי עבור צמחוניים.

החומרים:

חבילת פטריות
רוטב סויה
שמן זית
מים
שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מעט סוכר

אופן ההכנה:

מכינים את המרינדה מכל המרכיבים, למעט הפטריות. קוטמים כחצי ס"מ מהקצה הנוקשה של כל פטרייה ופורסים את הפטריות לאורכן, כולל הרגל,
לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.

משרים כחצי שעה במרינדה ומשם היישר לגריל החם.  את אותו הדבר בדיוק אפשר לעשות גם בבית על מחבת צלייה.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים