מלך היער על האש
הפטריות הבשרניות והעשירות בסיבים תזונתיים ובנוגדי חמצון יכולות להיות תוספת מפתיעה לבשר על האש. מתכון קליל שאפשר בהחלט להכין אותו גם על מחבת הצליה בבית

פטריות מלך היער על האש צילום: סטודיו שוקי קוק
החומרים:
חבילת פטריות
רוטב סויה
שמן זית
מים
שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מעט סוכר
אופן ההכנה:
מכינים את המרינדה מכל המרכיבים, למעט הפטריות. קוטמים כחצי ס"מ מהקצה הנוקשה של כל פטרייה ופורסים את הפטריות לאורכן, כולל הרגל,
לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
משרים כחצי שעה במרינדה ומשם היישר לגריל החם. את אותו הדבר בדיוק אפשר לעשות גם בבית על מחבת צלייה.