גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מימוזה 2.0

מעוז אלונים מגיש את הגרסה שלו למימוזה

גבי בר-חיים | 5/3/2009 15:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מימוזה
מימוזה צילום: יחסי ציבור
פיתוח מקסים של אלונים וכל מה שמימוזה (שמפניה עם מיץ תפוזים) לא תהיה לעולם.

החומרים:
מנה (50 מ"ל) ארמניאק
חצי מנה מוסקט קינוח (מעוז משתמש בזה של טורז, אבל אפשר
כל ורסיה אחרת מקומית, כמו רמת הגולן או ססלוב)
מנה מיץ תפוזים סחוט טרי

אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכבים לכוס מרטיני מלאה בהרבה קרח (יפה, שקוף ומוצק) . מציפים בשמפניה או בקאווה. מקשטים בקליפת תפוז.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים