לחם פירות יבשים
מתכון של הקונדיטור סיוון צפריר ממצפה הימים
פשוט להכנה, המוגש עם חמאה וריבה. שם מייצרים את הפירות היבשים מהפרי האורגני הגדל בבוסתן.

לחם פירות יבשים צילום: עומר שביט
המצרכים:
2 ביצים טרופות
7 כפות קמח
8 כפות סוכר
200 גר' אגוזים
200 גר' פירות מיובשים מעורבבים (שזיפים, צימוקים, משמשים, אגוזי מלך ואגוזי לוז)
½ כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה: מערבבים את הסוכר, הפירות היבשים, הביצים, הקמח ואבקת האפייה ויוצקים לתבנית אינגליש קייק. אופים בחום של 170 מעלות כ- 45 דקות.
טיפ לשדרוג בריאותי: ניתן להחליף את הקמח לקמח מלא, ואת הסוכר לסוכר חום.