לחם פירות יבשים

מתכון של הקונדיטור סיוון צפריר ממצפה הימים

nrg מעריב | 3/2/2009 11:36 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
לקראת ט"ו בשבט מציע קונדיטור חוות הבריאות מצפה הימים, סיוון צפריר, מתכון ללחם פירות יבשים, בריא, טעים, ובעיקר
פשוט להכנה, המוגש עם חמאה וריבה. שם מייצרים את הפירות היבשים מהפרי האורגני הגדל בבוסתן.

לחם פירות יבשים
לחם פירות יבשים צילום: עומר שביט
 
המצרכים:
2 ביצים טרופות
7 כפות קמח
8 כפות סוכר
200 גר' אגוזים
200 גר' פירות מיובשים מעורבבים (שזיפים, צימוקים, משמשים, אגוזי מלך ואגוזי לוז)
½  כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה: מערבבים את הסוכר, הפירות היבשים, הביצים, הקמח ואבקת האפייה ויוצקים לתבנית אינגליש קייק. אופים בחום של 170 מעלות כ- 45 דקות.

טיפ לשדרוג בריאותי: ניתן להחליף את הקמח לקמח מלא, ואת הסוכר לסוכר חום.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''עוגות ועוגיות''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים