הקוקטייל: נגרוני

מה עושה רוזן איטלקי שרוצה לשכוח מימיו הקלים מדי? מוסיף חיזוק של ג'ין לקוקטייל האהוב עליו. סיפורו של הנגרוני ומתכון

nrg מעריב | 2/2/2009 16:25 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
קוקטייל נגרוני
קוקטייל נגרוני צילום: cc Chris Palmer
הרוזן קאמילו נגרוני הוא כנראה המאושר שהמציא את הקוקטייל הטעים הזה בסוף שנות העשרים של המאה הקודמת. למרות שהוא פחות מוכר מהרבה אחרים, הנגרוני הוא טייק אוף היסטורי על קוקטייל האמריקנו הוותיק.

האגדה מספרת שהרוזן האיטלקי היה נוהג לללגום כוסות רבות של האמריקנו בכל ערב בבר השכונתי שבונציה, עת רצה לשכוח את עול היום הקשה (הוא לא היה קשה בכלל.) ערב אחד,
כשהיה זקוק מאד לתוספת, ביקש מהברמן להחליף את הסודה שבמשקה הרגיל, בג'ין חזק. הברמן נענה, השניים יצאו מהפאב מחובקים כשבידם הקוןקטייל החלד על שם הרוזן.  

הקוקטייל מוגש בכוס אולד פאשן (נמוכה):
1 מידה ג'ין
1 מידה ורמוט מתוק אדום
1 מידה ביטר (כדאי מאד קמפארי).

מניחים בכוס שתי קוביות קרח, מוזגים מעליהן את המרכיבים, ומערבבים. לא משקשקים בשייקר! 
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אלכוהול''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים