גספצ'ו עגבניות עם קרם שקדים לבנים
המרק הפשוט מקבל במתכון הזה ליטופים משקדים קלויים, תרכיז רוזטה, ולחם לבן. מתכון של שף ארז מרגי ממסעדת אנג'ליקה

גספצ'ו עגבניות צילום: מרקוס גרשקוביץ
מצרכים למרק (לארבע מנות):
1 ק"ג עגבניות שרי חצויות
1/2 ק"ג פלפל אדום נקי
4 שיני שום
100 מ"ל חומץ בן יין לבן
1/4
כף טבסקו
300 גרם מלח
200 מ"ל שמן זית
2 פרוסות לחם, החלק הלבן בלבד, מושרה במים וסחוט
אופן ההכנה:
1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים, למעט שמן הזית.
2. לאחר שתי דקות להוסיף את שמן הזית בהדרגה.
3. לסנן את המרק במסננת בעלת חורים דקים.
למחית שקדים:
500 גרם שקדים לבנים קלויים
2 כפות רוזטה
20 מ"ל מים
10 מ"ל שמן זית
אופן ההכנה: טוחנים בבלנדר ומסננים.
להגשה: יוצקים את מרק הגספאצ'ו לקערית ומקשטים עם מחית השקדים ושמן זית איכותי.








נא להמתין לטעינת התגובות