גספצ'ו עגבניות עם קרם שקדים לבנים

המרק הפשוט מקבל במתכון הזה ליטופים משקדים קלויים, תרכיז רוזטה, ולחם לבן. מתכון של שף ארז מרגי ממסעדת אנג'ליקה

nrg מעריב | 14/2/2009 9:16 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
גספצ'ו עגבניות
גספצ'ו עגבניות צילום: מרקוס גרשקוביץ

מצרכים למרק (לארבע מנות):
1 ק"ג עגבניות שרי חצויות
1/2 ק"ג פלפל אדום נקי
4 שיני שום
100 מ"ל חומץ בן יין לבן
1/4
כף טבסקו
300 גרם מלח
200 מ"ל שמן זית
2 פרוסות לחם, החלק הלבן בלבד, מושרה במים וסחוט

אופן ההכנה:
1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים, למעט שמן הזית.
2. לאחר שתי דקות להוסיף את שמן הזית בהדרגה.
3. לסנן את המרק במסננת בעלת חורים דקים.

למחית שקדים:
500 גרם שקדים לבנים קלויים
2 כפות רוזטה
20 מ"ל מים
10 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה: טוחנים בבלנדר ומסננים.

להגשה: יוצקים את מרק הגספאצ'ו לקערית ומקשטים עם מחית השקדים ושמן זית איכותי.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים