מרק בטטה וירקות שורש צלויים

מתכון של השף שאול בן אדרת ממסעדת קימל

nrg מעריב | 20/1/2009 15:53 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מרכיבים:
מרק בטטה וירקות צלויים של קימל
מרק בטטה וירקות צלויים של קימל צילום: יחסי ציבור

8 בטטות קלופות
3 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 ליטר ציר עוף/או 1 ליטר שמנת
מלח פלפל
2 כפות דבש תמרים
שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות
שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות
בצל חתוך לקוביות
לפת קלופה חתוכה לקוביות
2 ענפי רוזמרין
3 כפות שמן זית
מלח פלפל

אופן הכנה:
1) את הבטטות מבשלים במים רותחים עד לריכוך. מסננים ומוסיפים ציר עוף או שמנת (על פי הטעם), מלח, פלפל, דבש וג'ינג'ר. מעבירים את המרכיבים
לטחינה במעבד מזון.

2) מסדרים את ירקות השורש בתבנית, מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין. מכניסים לתנור לכ-חצי שעה בחום של 200 מעלות.

בהגשה: מוזגים מרק בטטה בצלחות מרק, מוסיפים כף גדושה של ירקות שורש ומטפטפים 2-3 טיפות שמן אגוזים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים