רונימוטי סיפור אהבה: ביקורת מסעדה
אנחנו עוד נמצא את הטוקבקיסטים שכתבו באתרי האינטרנט תגובות נלוזות על מסעדת RONIMOTTI, ואז נושיב אותם על כיסא ונאכיל אותם רביולי בטטה עד שיודו שהמציאו ושיקרו. סתם, סתם דיבה ולשון הרע
כתובת: RONIMOTTI, ראול ולנברג 24, טלפון :03-6470247
ציון המבקר: 4 (מתוך 5)

מסעדת רונימוטי צילום: יחסי ציבור, ריאן
הטוקבקיסטים הם עם אכזר, והם כוללים - אני משוכנע - לפחות מאה חברי כנסת, אלף אמנים, עשרת אלפים יחצנים ועשרים אלף עיתונאים, כולם מחסלים חשבונות עם כולם. מה, אתם חושבים שבמצודת זאב ובבית מפלגת העבודה לא כותבים טוקבקים נלעגים על ציפי לבני? והילדים של ציפי לא מחזירים? כמה זעם, כמה שנאה, כמה כיף.
הטוקבקיסטים הם עם אכזר, וחבל, חבל שגם אתם נמנים עמם. יום יבוא וימצאו ב"גוגל" תכנה שתאפשר לכל גולש לדעת מי בדיוק כתב כל טוקבק וטוקבק. אתם תראו, זה יגיע. "יום הכיפורים של הטוקבקיסטים" יקראו לזה בעיתון, וחצי מדינה תרצה לברוח לחו"ל. מבושה.

רונימוטי צילום: יחסי ציבור, ריאן
כדי לחסל את רשימת הנאצות שתהיה בעקבות מדור זה אולי כדאי להוציא את הביקורת הבונה ולהמשיך לדברים הטובים. הנה: (1) לא נעים לשבת במסעדה כשיורד גשם. המסעדה בנויה באופן מוזר מעט - למטה מעדנייה ומטבח, למעלה מסדרון בצורת רי"ש לא מזמין וקצת קלאוסטרופובי, בחוץ סככה אטומה שלא ממש מצליחה לבודד את רעש טיפות הגשם עליה, אבל כשהשמש זורחת, תענוג לשבת בחוץ(2) הקינוחים . לא שוס גדול, ועוד נדבר עליהם (3) המקום . אכילה בערב ברמת החי"ל כשמסביב מגדלי היי-טק אפרוריים היא מחזה לא נעים. מול הים היה יכול להיות נחמד יותר.

רונימוטי צילום: יחסי ציבור, ריאן
המילוי. המלפטי מגיעה בדמות שלוש לביבות תרד ירוקות ומגרות, ובהן תערובת גבינות, פלפלים קלויים קצוצים דק ובצל מאודה, והן התענגו על רוטב רוזה טעים.
סלט פנצנלה שהוזמן לא היה אמור להיות יוצא דופן, ובכל זאת הוא שמר על רעננות וחיות, בזכות הירקות הטריים, שברי הלחם הכפרי, הזיתים השחורים מזן קלמטה ורוטב שמן הזית וחומץ בלסמי. כמה פשוט ככה טעים.

רונימוטי צילום: יחסי ציבור, ריאן
כאמור, הקינוחים היו מאכזבים מעט. קרם דה קסטניה - שכבות של קרם ערמונים, שמנת ואגסים ביין התהדר בשמו יותר מאשר בתכולתו. ערמונים, על כל פנים, בקושי הרגשנו. גם קסטה סיציליאנית - קרם לימון קפוא בין שני ביסקוויטים ורוטב פירות יער - נשמע מגרה, אבל בפועל מדובר בקינוח ברמה בינונית.
ובכלל לא הספקנו לדבר על סיפור האהבה המרגש שנרקם בין רוני (היא) למוטי (הוא), שהכירו אי-שם במטבחים של מסעדות אחרות עד שהתאהבו ופתחו בעצמם מעדנייה, ולאחר מכן מסעדה הקרויה על שמם, אבל את זה, אם הפעם יהיו הטוקבקיסטים נחמדים, אולי תקראו הפעם בטוקבקים.








נא להמתין לטעינת התגובות