חינקאלי גבינות

מנה מסורתית מהמטבח הגרוזיני, של דוד אלדן ממסעדת ננוצ'קה

nrg מעריב | 23/12/2008 12:49 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
חינקאלי גבינות
חינקאלי גבינות צילום: יחסי ציבור
החומרים ל-5 מנות:
לבצק:
1/2 קילו קמח
200 מ"ל מים
ביצה אחת
מעט מלח

לתערובת גבינות:
1 ק"ג גבינה צפתית
1 ק"ג גבינה בולגרית

ההכנה:
1. לשים את חומרי הבצק עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה מגושים.
2. מעבירים את הגבינות לקערה. מערבבים היטב.
3. את הבצק מחלקים לשני חלקים.
3. מרדדים לעובי של 1 ס"מ (ניתן להשתמש במכונת רידוד של פסטה).
4.
קורצים מהבצק עיגולים בקוטר של 6 ס"מ ומניחים במרכז מעט מתערובת הגבינות.
5. סוגרים את הבצק כמו רביולי (צורת ירח) ומהדקים את הקצוות.
6. מקמחים מעט את הכיסון ומבשלים במים רותחים וממולחים כ- 4 דקות.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים