חינקאלי גבינות
מנה מסורתית מהמטבח הגרוזיני, של דוד אלדן ממסעדת ננוצ'קה

חינקאלי גבינות צילום: יחסי ציבור
לבצק:
1/2 קילו קמח
200 מ"ל מים
ביצה אחת
מעט מלח
לתערובת גבינות:
1 ק"ג גבינה צפתית
1 ק"ג גבינה בולגרית
ההכנה:
1. לשים את חומרי הבצק עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה מגושים.
2. מעבירים את הגבינות לקערה. מערבבים היטב.
3. את הבצק מחלקים לשני חלקים.
3. מרדדים לעובי של 1 ס"מ (ניתן להשתמש במכונת רידוד של פסטה).
4.
קורצים מהבצק עיגולים בקוטר של 6 ס"מ ומניחים במרכז מעט מתערובת הגבינות.
5. סוגרים את הבצק כמו רביולי (צורת ירח) ומהדקים את הקצוות.
6. מקמחים מעט את הכיסון ומבשלים במים רותחים וממולחים כ- 4 דקות.