סופגניית פפנאש

הפפנאש היא סופגנייה ממוצא רומני, על בסיס בצק עם גבינת טוב-טעם, מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וריבת תות. מתכון של קונדיטוריית חטאים מתוקים

nrg מעריב | 9/12/2008 16:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סופגניית פפנאש
סופגניית פפנאש צילום: דן פרץ
החומרים ל 8 יחידות:

250 גרם קמח
50 גרם גבינת טוב-טעם
2 כפות סוכר שטוחות
קמצוץ מלח
חצי ביצה בחושה
חצי כף 'שימרית'
חצי כפית אבקת אפייה
170 מ"מ מים.
שמן לטיגון עמוק
שמנת חמוצה
ריבת תות
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1. לשים את כל החומרים כעשר דקות, עד שהבצק אחיד.
2. מכסים במגבת לחה ומניחים במקום חמים כחצי שעה.

3. יוצרים בידיים רטובות טבעות קטנות מהבצק (אין צורך בהתפחה נוספת).
4. מטגנים בשמן עמוק-חם, אבל לא רותח (160 מעלות) עד שמשחים.
מגישים חם עם שמנת חמוצה, ריבת תות ואבקת סוכר. 



כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->