מקום דו שימושי: מסעדת צל תמר
במוסד הקולינארי הוותיק שבעמק הירדן, אפשר ליהנות מאוכל טוב ולא יקר ביום. בלילה הוא הופך לפאב ומתמלא בצעירי העמק

צל תמר צילום: יחסי ציבור
המסעדה הזו היא המוסד הוותיק ביותר בעמק הירדן. לקראת הלילה המקום יהפוך פאב, והמשפחות יפנו את מקומן לצעירי העמק והרמה. הבירה תזרום כמים, והשמחה תהיה גדולה. לא בכדי הפך המקום אבן שואבת. הוא מתנהל במקצועיות רבה, השירות מצוין, המחירים סבירים, מחירי היין ממש נמוכים, והאוכל טוב.

מסעדת צל תמר דני ברנר
מחירי המנות, שהיו ענקיות, נעים בין
28 ל-36 שקלים. מתוך העיקריות, אהבנו את ההמבורגר שהיה עשוי מבשר מצוין, וטופל ביד מבינה (54 שקלים), גם פילה הבורי בחמאת עשבי תיבול ויין היה טעים (65 שקלים), וגם סטייק הפרגית המתקתק (62 שקלים ).
המנות גדולות: במאה שקלים לאדם מקבלים שם ארוחה טובה ומהנה.
צל תמר, אשדות יעקב איחוד, טלפון: 04-6756688