גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מקום דו שימושי: מסעדת צל תמר

במוסד הקולינארי הוותיק שבעמק הירדן, אפשר ליהנות מאוכל טוב ולא יקר ביום. בלילה הוא הופך לפאב ומתמלא בצעירי העמק

יעל פז מלמד | 2/12/2008 12:01 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צל תמר
צל תמר צילום: יחסי ציבור
לקראת שמונה בערב, יום שישי, התמלאה מסעדת צל תמר שבאשדות יעקב איחוד, עד אפס מקום. ממש כמו בתל-אביב, ובכל זאת אחרת לגמרי.

המסעדה הזו היא המוסד הוותיק ביותר בעמק הירדן. לקראת הלילה המקום יהפוך פאב, והמשפחות יפנו את מקומן לצעירי העמק והרמה. הבירה תזרום כמים, והשמחה תהיה גדולה. לא בכדי הפך המקום אבן שואבת. הוא מתנהל במקצועיות רבה, השירות מצוין, המחירים סבירים, מחירי היין ממש נמוכים, והאוכל טוב.
מסעדת צל תמר
מסעדת צל תמר  דני ברנר
היינו חבורה גדולה, ולכן טעמנו ממרבית המנות הראשונות, שהמומלצות שבהן היו ברבוניות מטוגנות ברוטב איולי מצוין-אותו רוטב שנלווה, בתוספת חריפות מסוימת, גם לקלאמרי המטוגנים, שהיו טעימים ופריכים. גם הקרפצ'יו סינטה ענה על ציפיותינו.

מחירי המנות, שהיו ענקיות, נעים בין
28 ל-36 שקלים. מתוך העיקריות, אהבנו את ההמבורגר שהיה עשוי מבשר מצוין, וטופל ביד מבינה (54 שקלים), גם פילה הבורי בחמאת עשבי תיבול ויין היה טעים (65 שקלים), וגם סטייק הפרגית המתקתק (62 שקלים ).

המנות גדולות: במאה שקלים לאדם מקבלים שם ארוחה טובה ומהנה.

צל תמר, אשדות יעקב איחוד, טלפון: 04-6756688
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים