חדשות המסעדות: סוף שבוע של בשרים
מסעדת הבשר בגונן מזמינה לסוף שבוע של תאוות בשרים, בסחנה חוגגים עם מרקים של חורף, וחג ההודייה מגיע מאמריקה לחיק מסעדות תל אביב

גן השלושה צילום: יחסי ציבור
הזוכה בתחרות ה"סופר סופ" יקבל סוף שבוע בארוח הכפרי בקיבוץ ניר דוד על שפת נחל האסי ואילו כל אחד מהזוכים השבועיים יזכה בארוחה זוגית במסעדה. לכבוד התחרות מגישה המסעדה בכל יום שלישי, החל מ-18:00 בערב בר מרקים חופשי במחיר של 26 ש"ח בלבד. מוזה, גן לאומי גן השלושה (הסחנה) 04-6060697.

קולומבוס יחצ
במסעדת אוונגרד (הברזל 3, רמת החייל, תל אביב) יציינו את האירוע במסיבה שתיארך שלושה ימים ללא הפסקה, בין ה-27-29/11 - עם קוקטיילים אמריקאים, נשנושים מהמטבח האמריקאי, ליין אפ של דיג'ייס והרבה שמח. גם בצימרמן (ברנר 2, תל אביב) יחגגו בערב שישי במסיבת פולק אמריקאית רוויית דילן, דה בנד, האחים אולמן ושאר יצירות, והבאים יוכלו לשתות אלכוהול במחירים מיוחדים.
כפר הנופש גונן ומסעדת הבשר שלו, מציעים סוף שבוע לאנינים, שכולו בשר. הכל מתחיל בקוקטייל ובארוחת בשרים, שפתוחה גם לקהל הרחב במחיר של 200 ש"ח לאדם, וכוללת בין השאר שוק טלה, נתחי עגל אסאדו, וצלי עגל מעושן.

מסעדת הכפר צילום: יחסי ציבור
ביום השני ייערך סיור היכרות עם שדות המרעה של הגליל והגולן, הכרמים, אנשי היין ועוד. בנסוף יתקיימו שם סדנאות בישול והדרכה ליינות ובשרים. כפר הנופש גונן - 04-6955220.
רשת הפטיסרי מזרין מציעה לכבוד החורף ארוחות עסקיות חדשות בסניף ברחוב מונטיפיורי 42 תל אביב, וארוחת בוקר ישראלית, בנוסף לארוחות הבוקר הייחודיות לרשת. בין המנות החדשות במזרין
*מנות חדשות במזרין, טארטין סלמון כבוש, הכולל לחם "פן דה מי" קלוי קלות, גבינת שמנת ועירית, צלפים ובצל, מוגש עם סלט מלפפונים ושמיר. מנה זו מצטרפת
גם בצהריים עסקית חדשה, הכוללת מנת פתיחה ועיקרית במחיר העיקרית בלבד (46-72 ש"ח). בין המנות לפתיחה, סלט עדשים אורגניות עם גבינת פטה וארטישוק ובין העיקריות פרידה צרובה על רטטוי מירקות העונה, לינגוויני פרובנסאל עם זיתי קלמטה, פלפל קלוי וגבינת עיזים. מונטיפיורי 42, גורדון 17 תל אביב.