אהבת בשר במסעדת רובינשטיין
יש מסעדות פלצניות שמציעות הכל חוץ מאוכל טעים, ויש את רובינשטיין, שהיא מסעדת הבשרים המצויינת בנתניה, שמציעה הכל חוץ מפלצנות

רובינשטיין אמיר מאירי
בכל המקומות הללו היו המלצרים חדורי תחושת שליחות ללמד אותנו איזה יין כדאי לקחת, מה זה טארט טאטן, וכמה "נגיעות" של רוטב נמצא בכל מנה. במסעדה אחת אפילו ננזפנו על כך ששניים מאיתנו בחרו אותה מנה, ואנחנו, כמו אידיוטים, שינינו את החלטתנו, והצטערנו על כך מאוד. ומעל הכל המחיר המטורף ששילמנו, בעבור הזכות להימנות עם המאושרים שאוכלים במקום המתוקשר הזה.
לכן, גדולה הייתה התלהבותנו כשזוג חברים הציע לנו לנסוע לאזור התעשייה של נתניה, למסעדת בשרים שנפתחה שם לפני כחצי שנה, ושייכת למשפחת רובינשטיין, משפחת קצבים ותיקה, שבשביל האוסובוקו והקוטלטים אנחנו נוסעים כבר שנים אל חנות המפעל באותו אזור תעשייה, כי אין להם תחליף בטעם ובמחיר.

רובינשטיין אמיר מאירי
המסעדה שוכנת במרכז יכין - מרכז חדש, גדוש מסעדות ובתי קפה, שבשעות הערב המוקדמות, כשעדיין לא מאוד קר, הומה מבקרים ומבלים. היא גדולה, מעוצבת כמו דיינר אמריקני, והאוכל שווה נסיעה מיוחדת מתל אביב.
למנה ראשונה הזמנו צלחת גדולה וגדושה של סלט ערבי, שהיה טעים במיוחד, עם תיבול מעולה של שמן זית ולימון (36 שקלים ). ארבעה אנשים חלקו אותו, ולאיש לא חסר. ארבע המנות העיקריות כללו אסאדו עגל, קבב, סטייק אנטרקוט וסטייק פרגית.
כשהן הגיעו,
שמחנו שלא התפתינו ללכת על עוד מנות ראשונות, שכן בשל גודלן, והתוספות שנלוו להן, לא היה סיכוי שנשרוד שתי מנות, שכולן, ללא יוצא מהכלל, לא ביישו את המוניטין הטוב של רובינשטיין בתחום הטיפול בבשר.
למנה אחרונה הסכימו הבריאים להתחשב בשתי חולות הסוכרת, ולהזמין עוגת גבינה ללא סוכר, וכל הסיפור כולו עלה לארבעתנו 320 שקלים, שזה פחות ממה ששילמנו בעבור סועד אחד במסעדת "יוקרה" אחת בתל אביב. נחזור גם נחזור לשם, יותר מפעם אחת.
רובינשטיין, גיבורי ישראל 17, מרכז יכין, אזור התעשייה
פולג, נתניה, טלפון: 09-7888838