הפרגיות ברוטב בצ'ילי מתוק
המנה הקלה ומיועדת הלאנצ', לקוחה מספרה של פסקל פרץ רובין, 'המטבח הקל של פסקל'

פרגיות ברוטב צ'ילי צילום: יעקב חרל''פ, נורית כהן
חומרים לכ- 6 מנות:
10-12 נתחי פרגיות (ירכי עוף ללא עצם)
1/4 כוס שמן זית
1 כוס צ'ילי מתוק
1 כף סילאן
1 כף מיץ רימונים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים ומשהים במקרר שעתיים (אפשר יום מראש).
2. מסדרים את הפרגיות עם הרוטב בתבנית
אפייה ואופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מדי פעם יוצקים על הפרגיות מהרוטב.