שף טוב הכל טוב: מסעדה בהשתפרות
מסעדת וילה גליליי הייתה נקודת התורפה של המלון בו היא נמצאת. היום יש שף חדש ומוכשר שהפך את הארוחה בה לחוויה

וילה גליליי צילום: יחסי ציבור
החלטנו לנסות, ולא הצטערנו. אוריאל הוא כשרון גדול, הוא הפך את המסעדה הזאת למשהו אחר לגמרי מזו שהייתה כאן קודם לכן, והפעם, להבדיל מבעבר, ארוחת הערב במסעדה האינטימית של המקום הייתה חוויה של ממש.
למנות ראשונות לקחנו מרק ערמונים נפלא, סלט קלאמרי קר בלימון, פטה כפרי מצוין, וקיש לורן טעים. המחירים נעים החל מ-35 לטפטה, ועד 45 למנת
הקלאמרי. כל המנות העיקריות היו מפתיעות בטעמן המשובח-סטייק אנטרקוט על הגריל, פילה עגל ברוטב ברנדי, שמנת וחרדל, רביולי קרם דלורית ושמן כמהין, ופילה דג דניס אפוי ברוטב קרם שרדונה ופטריות יער-ומחיריהן נעים מ-80 שקלים ועד 120 שקלים.
כקינוח התנפלנו על טארט נקטרינה, מלבי בסירופ רימונים וקרפ ממולא בקרם מסקרפונה ותאנים צלויות. 30 שקלים למנה. כן, אוריאל המוכשר הצליח להחיות את המסעדה הזאת באופן מעורר השתאות.
מסעדת וילה גליליי, צפת. 04-6999563