שף טוב הכל טוב: מסעדה בהשתפרות

מסעדת וילה גליליי הייתה נקודת התורפה של המלון בו היא נמצאת. היום יש שף חדש ומוכשר שהפך את הארוחה בה לחוויה

יעל פז מלמד | 7/10/2008 11:34 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
וילה גליליי
וילה גליליי צילום: יחסי ציבור
האמת היא שלא היו לנו זיכרונות טובים מביקורנו הקודם במסעדת המלון, שהחליפה לא מעט שפים, ולא הצליחה למצוא את מקומה הראוי, אולם כשהגענו לווילה גליליי, הסתבר לנו שאוריאל, בנם הבכור של רחל ובני, ענד את סינר השף, והחליף את כל התפריט.

החלטנו לנסות, ולא הצטערנו. אוריאל הוא כשרון גדול, הוא הפך את המסעדה הזאת למשהו אחר לגמרי מזו שהייתה כאן קודם לכן, והפעם, להבדיל מבעבר, ארוחת הערב במסעדה האינטימית של המקום הייתה חוויה של ממש.

למנות ראשונות לקחנו מרק ערמונים נפלא, סלט קלאמרי קר בלימון, פטה כפרי מצוין, וקיש לורן טעים. המחירים נעים החל מ-35 לטפטה, ועד 45 למנת
הקלאמרי. כל המנות העיקריות היו מפתיעות בטעמן המשובח-סטייק אנטרקוט על הגריל, פילה עגל ברוטב ברנדי, שמנת וחרדל, רביולי קרם דלורית ושמן כמהין, ופילה דג דניס אפוי ברוטב קרם שרדונה ופטריות יער-ומחיריהן נעים מ-80 שקלים ועד 120 שקלים.

כקינוח התנפלנו על טארט נקטרינה, מלבי בסירופ רימונים וקרפ ממולא בקרם מסקרפונה ותאנים צלויות. 30 שקלים למנה. כן, אוריאל המוכשר הצליח להחיות את המסעדה הזאת באופן מעורר השתאות.

מסעדת וילה גליליי, צפת. 04-6999563
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים