במרחק נגיעה: אל באבור בדרך אליך
את המנות של המסעדה המופלאה מוואדי ערה, הכבש הממולא, הפרגיות מגרות הריר, וכל היתר, אפשר להביא לאירועים פרטיים בכל הארץ, ולהרגיש קצת את טעם הבר של הגליל. יש גם חוביזה

אל באבור צילום: בועז לביא
המסעדה, שהוקמה ב-1998 ומתמחה באוכל ערבי גלילי, הפכה בשנים האחרונות לחביבת הקהל התל אביבי, שאוהב לרבוץ בה בסופי שבוע ולהרגיש הכי אותנטי שיש. מעכשיו תוכלו לנשנש כבש ולקנח בעולש בר גם באירועים פרטיים, בחצר או בחוף הים, בלי לנדוד עד אום אל-פחם.
בתפריט: כבש שלם ממולא באורז וצנוברים שנאפה בטאבון לעיני האורחים, ולדברי מקורבים לכבש, יוצא ממש כמו חמאה. הכבש מוגש לצד מג'דרה וסלטים מגוונים
חומוס עם גרגירים וצנובר, חצילים בטחינה, כרובית בטחינה לבנה עם חרדל בטחינה ירוקה, סלט טורקי ועוד סלטים חמים כמו חוביזה, במיה, תרד בר, עכוב, גרגיר הנחלים, בייבי סלט עם חסה ערבית וטאבולה.
כבש, אגב, הוא רק אופציה אחת: מי שמעדיף לשלם פחות או מעדיף את הכבשים שלו בצורה של פרגיות יכול להסתפק בעופות או מנגל ובשרים על האש, שישליק טלה בתוספת פריקה, קבב על שיפוד מקל קינמון ועוד.
המחיר תלוי באופי ההזמנה ונע בין 250 ל-500 שקל לאדם. (הזמנות מיוחדות מתומחרות בהתאם)בשלב הקינוחים, אם הבטן לא תתפוצץ, יזללו הסועדים כנאפה שתיאפה עבורם במקום.
נשהט וחוסאם עבאס, טל': 054-6920281 מסעדת אל-באבור 04-6114141.