למי להזיז את הגבינה?

ברשת Wine&MORE ירכיבו לכם פרופיל גבינות אישי, רגע לפני שתתחילו לזלול

פוריה גל | 17/9/2008 13:04 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
פרומז'רי
פרומז'רי צילום: גריאל בהרליה
שבועות אמנם מאחורינו, אבל כל זמן הוא מוצלח כדי להעשיר את עצמכם מבחינה גבינתית. כלומר, לקבל הדרכת גבינות ולבנות פרופיל גבינות אישי.

כן, יש דבר כזה, ומדובר בתהליך טעימות שבסופו אתם הולכים הביתה עם דיאגנוזה.  כ-700 גבינות מפוזרות ברחבי מעדניית הגבינות (פרומז'רי)  Wine&More ברחוב קרליבך.

על האוסף המרשים חתומים המותגים המובילים בעולם בענף הגבינות, וביניהם Onetike  מחבל הבאסקים, Le Grauyere  משווייץ, Pont Leveque הצרפתי,  Parmigiano  Reggiano מאיטליה, Goudi  מהולנד, Cheder Wyke, מאנגליה ו-Echiri מצרפת,
שכולם מיובאים ארצה על ידי אלי באשר.

בניית הפרופיל האישי מתבצעת תחת ידיו האמונות של אחד מעובדי המעדנייה, שעבר הדרכת גבינות באירופה ובארץ. העובד מאבחן את הטעם האישי של כל לקוח באמצעות סדרת טעימות של גבינות.
הטעימות מתחילות בגבינות הפשוטות יותר בטעמן ועם כל טעימה עולים בדרגת הטעמים והחריפות.  על פי תגובת הלקוח מתאימים לו את טעמי הגבינות וסוגיהן. השירות ללא תשלום.

הפרומז'רי מתייחדת בהיצע העשיר, ואפשר להזמין מחו"ל כל גבינה שתחפצו בה. החנות מציעה גם מוצרי מעדנייה כמו שוקולד, שמן זית, פסטה וקוויאר.

רשת Wine&More (חינוואי ג'ורג' משקאות).
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים