למי להזיז את הגבינה?
ברשת Wine&MORE ירכיבו לכם פרופיל גבינות אישי, רגע לפני שתתחילו לזלול

פרומז'רי צילום: גריאל בהרליה
כן, יש דבר כזה, ומדובר בתהליך טעימות שבסופו אתם הולכים הביתה עם דיאגנוזה. כ-700 גבינות מפוזרות ברחבי מעדניית הגבינות (פרומז'רי) Wine&More ברחוב קרליבך.
על האוסף המרשים חתומים המותגים המובילים בעולם בענף הגבינות, וביניהם Onetike מחבל הבאסקים, Le Grauyere משווייץ, Pont Leveque הצרפתי, Parmigiano Reggiano מאיטליה, Goudi מהולנד, Cheder Wyke, מאנגליה ו-Echiri מצרפת,
שכולם מיובאים ארצה על ידי אלי באשר.
בניית הפרופיל האישי מתבצעת תחת ידיו האמונות של אחד מעובדי המעדנייה, שעבר הדרכת גבינות באירופה ובארץ. העובד מאבחן את הטעם האישי של כל לקוח באמצעות סדרת טעימות של גבינות.
הטעימות מתחילות בגבינות הפשוטות יותר בטעמן ועם כל טעימה עולים בדרגת הטעמים והחריפות. על פי תגובת הלקוח מתאימים לו את טעמי הגבינות וסוגיהן. השירות ללא תשלום.
הפרומז'רי מתייחדת בהיצע העשיר, ואפשר להזמין מחו"ל כל גבינה שתחפצו בה. החנות מציעה גם מוצרי מעדנייה כמו שוקולד, שמן זית, פסטה וקוויאר.
רשת Wine&More (חינוואי ג'ורג' משקאות).