איש סודה: שף חיים טיבי
לשף חיים טיבי ממסעדת מוסקט יש חיבה מיוחדת לחלקי פנים, שקדי עגל ומוח, הוא שותה מים וסודה ומפרגן לתל אביב העיר הקולינרית

חיים טיבי צילום: יחסי ציבור
חלקי בשר שאני אוהב: "הכל מכל, העיקר שיהיה שומני ועסיסי. חיבה מיוחדת לחלקי הפנים, שקדי עגל ומוח".
שמן הזית שלי: "ממשק חוות ינאי ליד ראש פינה, ושמן הזית המעולה מתוצרת חוות מצפה הימים. שם המשחק זה אורגני, ואם אפשר, גם מבחינת המחיר וגם הזמינות, אז אין סיבה להתפשר".
הגבינות שלי: "אין כמו גבינות העזים האורגניות של הגבן שלנו במצפה הימים, יואב בלחסן. הוא פשוט
אמן הגבינות. המחלבה מציעה מגוון של קשות
ורכות, שנעשות מכל הלב. וכשזה כך, מרגישים את האהבה לגבינה בכל טעימה מחדש. בנוסף המגוון הרחב מאפשר וירטואוזיות במטבח".
הלחם שלי: "לחם כהה מחמצת, של ארז קומרובסקי מ'לחם ארז', ושל סיוון צפריר מהקונדיטוריה במצפה הימים. מפתיע לגלות כמה בריאות וטעם מיוחד יש בכיכר לחם".
שווארמה: "רק עגל במסעדת אנגוס - של סאלח דאבח בדיר אל אסד. אין סיכוי שאתה נופל על יום לא טוב".
החומוס שלי: "חומוס גרגירים עם טחינה ושמן זית ממסעדת 'אוסול' בראש פינה. לא בגלל שזה הכי קרוב לבית - החומוס פשוט טעים".
הסכין שלי: "'דרייצג' - סכין גרמנית ממתכת איכותית ונוחות מושלמת באחיזה".
המשקה שלי: "מים וסודה".
שוקולד: "רק מריר, לפחות 70% קקאו".
העיר הקולינרית: "תל-אביב. הרבה מסעדות מצוינות ושפים מוכשרים שמבשלים כמעט בכל הסגנונות הקיימים, ונותנים מענה לכל חיך".