שרימפס בשמן זית וצלפים
השנה של השרימפסים מתחילה ממש עכשיו, כשהים חם, הם גדלים בהמוניהם. שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו 2 מציע שרימפס בשמן זית וצלפים

שרימפס בצלפים צילום: אל בריו
8-12 יחידות שרימפס טייגר מנוקים מקליפות וחוט
1/4 כוס שמן זית מסוג פיקואל
1 כף צלפים
1/2 כפית שום כתוש טרי
1/4
כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
מעט עלי טימין טריים
1/4 כפית גרדת מלימון ירוק
מיץ מרבע לימון טרי
אופן ההכנה:
לחמם מחבת טפלון ולהוסיף את שמן הזית והשרימפס. לאחר חצי דקה להפוך את השרימפסים שנעשו ורדרדים ולהוסיף את שאר המרכיבים ולהקטין את הלהבה.
להביא לרתיחה כחצי דקה נוספת ולהגיש חם או צונן על סלט ירוקים.