גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


צ'אטני מנגו עם מיני בשמים

מעולה לבישול ולאפייה, אבל גם לסנדוויץ'

רותי רוסו | 21/8/2008 8:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צ'אטני מנגו
צ'אטני מנגו צילום: רובי קסטרו
. בגלל הבישול, את הצ'אטני הזה אפשר לאחסן  לתקופה ארוכה יותר במקרר מאשר את הצ'אטני הטרי, וטעמו אף ישתבח.

החומרים:
2 מנגו גדולים, קשים ככל האפשר, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
כוס מים
2 כפיות חומץ
3 כפות סוכר
כף ג'ינג'ר טרי טחון
2 מסמרי ציפורן
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית הל טחון
1/2 כפית כוסברה יבשה
1/2 כפית גרגירי חרדל
1/2 כפית פלפל שחור טחון
מעט זרעי אניס

ההכנה:
1. מחממים מחבת על להבה בינונית, ושמים בה את החרדל. קולים את הגרגירים עד שהם מתחילים להתפוצץ.
2. מוסיפים את זרעי האניס, את הפלפל השחור, את ההל, את הקינמון ואת מסמרי הציפורן, ומחממים במשך חצי דקה.
3. שופכים לתוך המחבת את המנגו ומערבבים. מוסיפים את המים, את החומץ ואת הסוכר, מנמיכים את האש, ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת
ונעשית סמיכה, והמנגו מתרכך וחלקו מתפרק.
4. אם אתם מאוהבי החריף, והטעם העשיר המתובל עוד לא פיקנטי מספיק בשבילכם, הוסיפו מעט צ'ילי גרוס (כ-1/4 כפית ) וערבבו.
5. שוטפים היטב צנצנת קטנה במים וסבון, ואז משרים אותה קצת במים רותחים.
6. מעבירים את הצ'אטני לצנצנת וסוגרים היטב. שמים על הצנצנת מדבקה ובה תאריך.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים