צ'אטני מנגו טרי
מניחים אותו בקערה לצד הארוחה ונותנים למשתתפים להשתעשע. צ'אטני מנגו של רותי רוסו

צ'אטני מנגו צילום: רובי קסטרו
החומרים:
2 מנגו גדולים ובשלים, קלופים
עלים מחצי צרור כוסברה, שטופים
1/4 בצל סגול, קלוף וקצוץ
כפית ג'ינג'ר טרי טחון
פלפל ירוק טרי (לפי הטעם והסבולת ודרגת החריפות של הפלפל), קצוץ
מיץ מליים שלם או מחצי לימון
אפשרות: 2 כפות גמבה קצוצה קטן, בעיקר בשביל היופי
מעט מלח ופלפל שחור
ההכנה:
1. מפשיטים את המנגו הקלופים מבשרם, וקוצצים לחתיכות קטנות בסכין. רק בסכין.
2. מערבבים עם יתר החומרים למעט הכוסברה.
3. מתבלים לפי הטעם (צריך להיות חמוץ-מתוק-חריף).
4.