גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


צ'אטני מנגו טרי

מניחים אותו בקערה לצד הארוחה ונותנים למשתתפים להשתעשע. צ'אטני מנגו של רותי רוסו

רותי רוסו | 21/8/2008 8:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צ'אטני מנגו
צ'אטני מנגו צילום: רובי קסטרו
  מתאים למנות של בשר, אורז וקטניות. המתכון מתאים גם כבסיס לסביצ'ה למי שמוכן להסתכן בהכנת דג חי בבית.

החומרים:
2 מנגו גדולים ובשלים, קלופים
עלים מחצי צרור כוסברה, שטופים
1/4 בצל סגול, קלוף וקצוץ
כפית ג'ינג'ר טרי טחון
פלפל ירוק טרי (לפי הטעם והסבולת ודרגת החריפות של הפלפל), קצוץ
מיץ מליים שלם או מחצי לימון

אפשרות: 2 כפות גמבה קצוצה קטן, בעיקר בשביל היופי
מעט מלח ופלפל שחור

ההכנה:
1. מפשיטים את המנגו הקלופים מבשרם, וקוצצים לחתיכות קטנות בסכין. רק בסכין.
2. מערבבים עם יתר החומרים למעט הכוסברה.
3. מתבלים לפי הטעם (צריך להיות חמוץ-מתוק-חריף).
4.
לפני ההגשה קוצצים את עלי הכוסברה, קוצצים, מפזרים מלמעלה וברגע האחרון ממש, אפילו על השולחן עצמו, מערבבים. את השאריות אפשר לשמור במקרר ליום.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים