מרענן קייצי: מתכון למרגריטה

הררי המנגו הטרי, שעכשיו בדיוק יורד מחירו, ממלאים את השווקים ומזמינים למלכת הקוקטיילים של הקיץ, הלא היא המרגריטה

nrg מעריב | 7/8/2008 14:56 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר

עמית לביד, יועץ המשקאות של רשת קפה קפה, ממליץ על מרגיטה עשויה ממנגו, כמרענן מצטיין לקיץ החם.

המרכיבים:
1/3 פלחי מנגו טרי
40 מ"ל טקילה קווארבו גולד
20 מ"ל ליקר תפוזים 
20 מ"ל לימון

סחוט טרי
15 מ"ל ממתיק מונין
5-7 קוביות קרח.

הוראות הכנה:
להכניס את כל המרכיבים לבלנדר במהירות בינונית למספר שניות עד שמתקבל מרקם אחיד, למזוג לכוס קוקטייל ולקשט במניפת פרי.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים