גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט אטריות אורז וירקות (עם או בלי נתחי טונה)

מתכון לסלט מהמטבח הסיני, טעים מזין ולא צריך הרבה זמן וסבלנות כדי להכין אותו, שזה יתרון גדול

עינת גלס, גורמה | 28/7/2008 8:40 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סלט אטריות אורז
סלט אטריות אורז צילום: אלי דסה
החומרים ל-5-4 מנות:
1/2 חבילת אטריות אורז דקיקות (אפשר להשתמש גם באחרות)
1 מלפפון ללא הגרעינים, חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 גזר חתוך
לרצועות דקות באורך 4 ס"מ
1 צרור כוסברה קצוץ
3 כפות דאיקון (צנון יפני מוחמץ) חתוך לפרוסות קטנות (אפשר להחליף בג'ינג'ר מוחמץ קצוץ)
150 גר' טונה טרייה (לא הכרחי)
3 כפות שומשום

לרוטב:
3/4 כוס טחינה מוכנה עם מים בלבד
5 שיני שום קצוצות
3 כפות רוטב סויה
מלח לפי הטעם

ההכנה:
1. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. מוסיפים להן את הירקות והטונה ומערבבים.
2. מערבבים את חומרי הרוטב.
3. מוסיפים אותו לסלט, מערבבים, מפזרים מעל את השומשום ומגישים.

לגיוון:
1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הטונה כחצי דקה בלבד מכל צד, כדי שלא תתייבש.
2. חותכים לפרוסות, מניחים מעל הסלט ומגישים.






כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים