סלט זעתר
סלט של ג'אבר מהמסעדה הישראלית-נמל ת"א. מאוד ישראלי ועז טעם, למי שזה קצת יותר מדי ליום א' בשבוע, אפשר לשחק עם מידת החריפות

סלט זעתר צילום: יחסי ציבור
2 כוסות עלי זעתר
4 בצלים ירוקים
פלפל ירוק חריף
2 לימונים קטנים
5 כפות שמן זית
כף סומק
חופן צנוברים
ההכנה:
1. שוטפים היטיב את עלי הזעתר במים קרים ומנחים במסננת .
2. פורסים לטבעות קטנות את הבצל הירוק .
3. חותכים (על פי טעם) לטבעות דקות את
הפלפל החריף.
4. קולפים את הלימונים ופורסים לחתיכות קטנות .
5. קולים במחבת את הצנוברים עד שמתחלים להזהיב ולקבל גוון מעט חום.
הרכבת המנה :
1. מוספים לקערת זכוכית את העלים,הבצל ירוק, חתיכות הלימון, צנוברים קלויים, טבעות פלפל חריף.
2. מתבלים בכף סומק, מערבבים את הכל בידיים בעדינות.
3. מטפטפים שמן זית ,מעט מלח
הגשה:
לצד פיתה קלויה בתנור עם בשמן זית .








נא להמתין לטעינת התגובות


