גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט זעתר

סלט של ג'אבר מהמסעדה הישראלית-נמל ת"א. מאוד ישראלי ועז טעם, למי שזה קצת יותר מדי ליום א' בשבוע, אפשר לשחק עם מידת החריפות

nrg מעריב | 27/7/2008 9:27 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סלט זעתר
סלט זעתר צילום: יחסי ציבור
החומרים ל-4-5 מנות:
2 כוסות עלי זעתר
4 בצלים ירוקים
פלפל ירוק חריף
2 לימונים קטנים
5 כפות שמן זית
כף סומק
חופן צנוברים

ההכנה:
1. שוטפים היטיב את עלי הזעתר במים קרים ומנחים במסננת .
2. פורסים לטבעות קטנות את הבצל הירוק .
3. חותכים  (על פי טעם) לטבעות דקות את
הפלפל החריף.
4. קולפים  את הלימונים  ופורסים לחתיכות קטנות .
5. קולים במחבת את הצנוברים עד שמתחלים להזהיב ולקבל גוון מעט חום.

הרכבת המנה :
1. מוספים לקערת זכוכית את העלים,הבצל ירוק, חתיכות הלימון, צנוברים קלויים, טבעות פלפל חריף.
2. מתבלים בכף סומק, מערבבים  את הכל  בידיים בעדינות.
3. מטפטפים שמן זית ,מעט מלח

הגשה:
לצד פיתה קלויה בתנור עם  בשמן זית .
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים