גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


חזה עוף במרינדה

נתח שלפעמים נחשב למשעמם יכול להוות מנה מעניינת ומגוונת עם המתכון של סמי ביתן ממסעדת מולדן

nrg מעריב | 23/7/2008 9:54 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
חזה עוף במרינדה
חזה עוף במרינדה אלי דסה
החומרים למנה:
נתח חזה עוף
1/2 כוס קמח
1/3 כוס יין אדום

לרוטב:
קורט פלפל שחור גרוס
1 כף ממרח עגבניות מיובשות
2 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה
1 כף דבש
3 שיני שום כתושות
2 גבעולי רוזמרין

ההכנה:
1. מחממים מחבת כבדה ויוצקים עליה את השמן. מקמחים את חזה העוף, מנערים ומניחים על המחבת
הרותחת.
2. צורבים את חזה העוף משני צדדיו. שופכים את היין למחבת ומבעירים אותו.

3. מוסיפים את הסויה, את ממרח העגבניות המיובשות, הפלפל, הרוזמרין, הדבש והשום. מבשלים עד שכמות המרינדה מצטמצמת.
4. יוצקים מעל חזה העוף או בכלי לצד המנה ומגישים.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים