חזה עוף במרינדה
נתח שלפעמים נחשב למשעמם יכול להוות מנה מעניינת ומגוונת עם המתכון של סמי ביתן ממסעדת מולדן

חזה עוף במרינדה אלי דסה
נתח חזה עוף
1/2 כוס קמח
1/3 כוס יין אדום
לרוטב:
קורט פלפל שחור גרוס
1 כף ממרח עגבניות מיובשות
2 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה
1 כף דבש
3 שיני שום כתושות
2 גבעולי רוזמרין
ההכנה:
1. מחממים מחבת כבדה ויוצקים עליה את השמן. מקמחים את חזה העוף, מנערים ומניחים על המחבת
הרותחת.
2. צורבים את חזה העוף משני צדדיו. שופכים את היין למחבת ומבעירים אותו.
3. מוסיפים את הסויה, את ממרח העגבניות המיובשות, הפלפל, הרוזמרין, הדבש והשום. מבשלים עד שכמות המרינדה מצטמצמת.
4. יוצקים מעל חזה העוף או בכלי לצד המנה ומגישים.








נא להמתין לטעינת התגובות


