ספרינג רול ירקות
מנה ראשונה או נשנוש קל בניחוח אסיאתי של עופר אגסי, מסעדת טריאקי

ספרינג רול ירקות צילום: אלי דסה
למלית:
1 כוס פטריות קצוצות
1 כוס ריבועי גזר
1 כוס נבטים
1 כוס כרוב קצוץ
3 כפות סויה
שורש ג'ינג'ר
קלוף ומגורר באורך 1 ס"מ
2 שיני שום קלופות וקצוצות
חבילת עלי סיגר למילוי
שמן לטיגון
ההכנה:
1. מקפיצים בווק את כל הירקות עם הסויה, הג'ינג'ר והשום.
2.מסננים את הנוזלים ומקררים.
ממלאים את עלי הסיגר:
3. מניחים את המלית בחלק התחתון של העלה, מגלגלים את העלה משני צדיו ומדביקים עם תערובת
של מעט קמח ומים.
4. מטגנים בשמן עמוק ומגישים.








נא להמתין לטעינת התגובות


