גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פריטר בננות ברוטב שוקולד קרמל

למי שרגיש ללקטוז או סתם מעדיף את טעמו של חלב הסויה, שף הבית של חברת אלפרו מציע קינוח מיוחד ומפתיע

מירית יעקובי, גורמה | 21/7/2008 8:35 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
פריטר בננות ברוטב שוקולד קרמל
פריטר בננות ברוטב שוקולד קרמל יחסי ציבור
החומרים ל-4 מנות:
11/2 כוס חלב סויה בטעם בננה (300 מ"ל)
100 גר' קמח
4 בננות בשלות
אבקת סוכר
11/2 כוס חלב סויה בטעם שוקו (300 מ"ל)
מעדן אלפרו סויה בטעם קרמל (יחידה אחת של 125 גר')
200 גר' שוקולד מריר (לפחות 60% מוצקי קקאו)


ההכנה:
1. שופכים לקערה את חלב הסויה בטעם הבננה של אלפרו ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
2. מקלפים את הבננות וחותכים לחתיכות בגודל 2 ס"מ.
3. מכסים את הבננות בבלילה שהכנו, ומטגנים במחבת עם שמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
4. מוציאים את
הבננות מהמחבת, מניחים בצלחת, מפזרים מעל אבקת סוכר ונועצים קיסם בכל חתיכת בננה.
5. מחממים בסיר את חלב הסויה בטעם השוקו ומוסיפים את מעדן הקרמל של אלפרו יחד עם השוקולד המריר.
6. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד. מגישים את הבננות לצד רוטב השוקולד-קרמל.






כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים