פריטר בננות ברוטב שוקולד קרמל
למי שרגיש ללקטוז או סתם מעדיף את טעמו של חלב הסויה, שף הבית של חברת אלפרו מציע קינוח מיוחד ומפתיע

פריטר בננות ברוטב שוקולד קרמל יחסי ציבור
11/2 כוס חלב סויה בטעם בננה (300 מ"ל)
100 גר' קמח
4 בננות בשלות
אבקת סוכר
11/2 כוס חלב סויה בטעם שוקו (300 מ"ל)
מעדן אלפרו סויה בטעם קרמל (יחידה אחת של 125 גר')
200 גר' שוקולד מריר (לפחות 60% מוצקי קקאו)
ההכנה:
1. שופכים לקערה את חלב הסויה בטעם הבננה של אלפרו ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
2. מקלפים את הבננות וחותכים לחתיכות בגודל 2 ס"מ.
3. מכסים את הבננות בבלילה שהכנו, ומטגנים במחבת עם שמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
4. מוציאים את
הבננות מהמחבת, מניחים בצלחת, מפזרים מעל אבקת סוכר ונועצים קיסם בכל חתיכת בננה.
5. מחממים בסיר את חלב הסויה בטעם השוקו ומוסיפים את מעדן הקרמל של אלפרו יחד עם השוקולד המריר.
6. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד. מגישים את הבננות לצד רוטב השוקולד-קרמל.








נא להמתין לטעינת התגובות


