גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פילה סלמון בעישון ביתי

של עמית קאופמן, גורמה

nrg מעריב | 20/7/2008 11:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
פילה סלמון בעישון בייתי
פילה סלמון בעישון בייתי מיכל רביבו
החומרים ל-6 מנות:
750 גר' פילה סלמון חתוך למנות
150 גר' פיסטוק גרוס
מלח, פלפל

לעישון:
6 קוביות פחם
מעט עלי רוזמרין
קליפת אקליפטוס מהגן הציבורי או מחנויות המוכרות ציוד להכנת גריל קליפת תפוז

לעישון ביתי:
2 תבניות בגובה 3 ס"מ כל אחת
1 רשת נירוסטה (מהתנור)

לרוטב הפלפלים:
2 פלפלים צהובים
2 גמבה
1/2 כוס שמן זית
מלח, פלפל
1 כפית חומץ בן יין לבן

ההכנה:
1. קולים את הפלפלים, מקלפים ומתבלים. בעזרת מעבד מזון מרסקים את הפלפלים הצהובים לכדי עיסה, ומוסיפים בעדינות חצי מכמות שמן הזית וחצי כפית חומץ בן יין.
2. ממליחים ומתבלים לפי הטעם. עושים את אותו התהליך בדיוק גם עם הגמבות.

עישון ביתי:
1. מדליקים את הפחמים בתוך תבנית בגובה 3 ס"מ, ולאחר שהם מגיעים לטמפרטורה המתאימה מוסיפים את הזרדים של האקליפטוס, עלי הרוזמרין וקליפת התפוז, ומניחים את הרשת ומעליה את נתחי הסלמון שמתובלים במלח, בפלפל ובפיסטוק
הגרוס.
2. מכסים את הדגים בעזרת תבנית נוספת באותו הגודל, אותה מניחים הפוך, כך שנוצרת קופסה אטומה. מעשנים כ-7 דקות ומקררים.
3. מגישים את המנה בטמפרטורת החדר לצד רוטב הפלפלים.







כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים