טרין גבינות עם פלפלים קלויים
של עמית קאופמן, גורמה
חבילת פרומעז
100 גר' גבינת סנט מור (לא בשלה)
4 עלי מנגולד גדולים
פלפל צהוב קלוי וקלוף
גמבה קלויה וקלופה
4 גבעולי אספרגוס
כף מלח
ההכנה:
1. מרתיחים סיר עם מים, אחרי הרתיחה מוסיפים כף מלח, חולטים את עלי המנגולד לכ-15 שניות
ומקררים במהירות (עדיף במי קרח).
2. לאחר מכן חולטים את האספרגוס ומקררים. פורסים ניילון נצמד בגודל 20X20 ס"מ, ומניחים את עלי המנגולד ללא שורש העלה.
3. משטחים בעזרת מערוך את גבינת הפרומעז
בין שני דפי ניילון נצמד, מניחים מעל עלי המנגולד את גבינת הפרומעז, ומגרדים את גבינת הסנט מור מעל גבינת הפרומעז.
4. מניחים מעל את הפלפלים הקלויים ובשליש הראשון של הדף את האספרגוס החלוט.
5. מגלגלים את גליל הגבינה באופן שבו מגלגלים סושי, פורסים בעזרת סכין חדה ומגישים.







נא להמתין לטעינת התגובות


