גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


לקחת את הקיץ בקלות: מתכונים קיציים

הכנת אוכל לא חייבת להיות מסובכת, ולא כל מנה מצריכה שימוש בהמון חומרי גלם. השף עמית קאופמן מציע מנות איכותיות וקלות הכנה

עמית קאופמן, גורמה | 20/7/2008 10:49 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
קרפצ'יו סלק ותבשיל פטריות
קרפצ'יו סלק ותבשיל פטריות מיכל רביבו
לקיץ הישראלי מתאימה ארוחה המבוססת על מנות קלילות וקרירות, כזו המהווה אתנחתה מחום היום ומשאירה את הסועד רענן ושבע.

הצעד הראשון בהרכבת ארוחה קיצית היה בחירת חומרי גלם קלים, טריים וקלים לעיכול, הנמצאים בשיאם בתקופת הקיץ. מנות הקיץ שלנו משלבות דגים, ירקות, עשבי תיבול וגבינות המקבלות טוויסט אוורירי עם דגש על רטבים עדינים ומלאי טעם.

בכל המתכונים זמן ההכנה והבישול קצר במיוחד וטעם המנות מדגיש את האיכות הגבוהה של חומרי הגלם. לצד המנות הקיציות

מומלץ להגיש יין לבן וצונן, רוזה איכותי או יינות מבעבעים המשלימים את הארוחה ונותנים טאץ' חגיגי ומרענן.

פילה סלמון בעישון ביתי
טרין גבינות עם פלפלים קלויים
ביצים רכות ממולאות בקצפת מתובלת בביצי טוביקו
קרפצ'יו סלק ותבשיל פטריות צלויות

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים