לקחת את הקיץ בקלות: מתכונים קיציים
הכנת אוכל לא חייבת להיות מסובכת, ולא כל מנה מצריכה שימוש בהמון חומרי גלם. השף עמית קאופמן מציע מנות איכותיות וקלות הכנה

קרפצ'יו סלק ותבשיל פטריות מיכל רביבו
הצעד הראשון בהרכבת ארוחה קיצית היה בחירת חומרי גלם קלים, טריים וקלים לעיכול, הנמצאים בשיאם בתקופת הקיץ. מנות הקיץ שלנו משלבות דגים, ירקות, עשבי תיבול וגבינות המקבלות טוויסט אוורירי עם דגש על רטבים עדינים ומלאי טעם.
בכל המתכונים זמן ההכנה והבישול קצר במיוחד וטעם המנות מדגיש את האיכות הגבוהה של חומרי הגלם. לצד המנות הקיציות
מומלץ להגיש יין לבן וצונן, רוזה איכותי או יינות מבעבעים המשלימים את הארוחה ונותנים טאץ' חגיגי ומרענן.
פילה סלמון בעישון ביתי
טרין גבינות עם פלפלים קלויים
ביצים רכות ממולאות בקצפת מתובלת בביצי טוביקו
קרפצ'יו סלק ותבשיל פטריות צלויות








נא להמתין לטעינת התגובות


