רול פילה בורי באלומת אספרגוס חלוט ביין חמאה ושום בלווית שאלוט מקורמלים
מתכון של דודי אסרף ממסעדת ברונו, השם אומנם ארוך, אבל המנה קלה ומהירה להכנה

רול פילה בורי יחסי צביור
150 גרם פילה בורי
פלפל שושקה (אדום מתוק)
בצלי שאלוט
100 גרם אספרגוס טרי חלוט
חמאה
ההכנה:
1. מניחים את פילה הדג עם העור כלפי מעלה עורמים אלומת אספרגוס באמצע הדג
ומגלגלים את הדג עד כדי רול.
2. כורכים סביבו דף נורי (דף המשמש להידוק הסושי) בנפרד ממיסים במחבת חמאה
מעט שום, יין לבן מספר עלי דפנה וכוכב אניס.
3. מניחים את הדג במחבת ומכסים. האידוי נמשך כ-6 דקות.
4. מחממים 10 דקות מראש תנור ל-160 מעלות.
4. מעבירים לתנור למשך 3 דקות.
ההגשה:
1. מגישים על מצע של פלפל שושקה ובצלי שאלוט, יוצקים את יתרת הנוזל מהמחבת על המנה ומגישים.








נא להמתין לטעינת התגובות


