גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


רול פילה בורי באלומת אספרגוס חלוט ביין חמאה ושום בלווית שאלוט מקורמלים

מתכון של דודי אסרף ממסעדת ברונו, השם אומנם ארוך, אבל המנה קלה ומהירה להכנה

nrg מעריב | 16/7/2008 12:19 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
רול פילה בורי
רול פילה בורי יחסי צביור
החומרים:
150 גרם פילה בורי
פלפל שושקה (אדום מתוק)
בצלי שאלוט
100 גרם אספרגוס טרי חלוט
חמאה

ההכנה:
1. מניחים את פילה הדג עם העור כלפי מעלה עורמים אלומת אספרגוס באמצע הדג
ומגלגלים את הדג עד כדי רול. 
2. כורכים סביבו דף נורי  (דף המשמש להידוק הסושי) בנפרד ממיסים במחבת חמאה
מעט שום, יין לבן מספר עלי דפנה וכוכב אניס.
3. מניחים  את הדג במחבת  ומכסים. האידוי נמשך כ-6 דקות.
4. מחממים 10 דקות מראש תנור ל-160 מעלות.
4. מעבירים לתנור למשך 3 דקות.

ההגשה:
1. מגישים על מצע של פלפל שושקה  ובצלי שאלוט, יוצקים את יתרת  הנוזל מהמחבת על המנה  ומגישים.

















כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים