מעצבים מבשלים
סדנאות בישול לאדריכלי פנים במטרה להעשיר את הידע הקולינרי שלהם בעת עיצוב מטבח ללקוח

סדנאות למעצבים צילום: יח''צ
אדריכלי פנים, שעד היום היו אמונים על עיצוב חלל המטבח ועבדו על פי סכמות קבועות של מוצרים בסיסיים למטבח (כדוגמת תנור, גז בישול, מקרר, מדיח כלים וכן הלאה), נתקלים כיום בדרישות למוצרים חדשים המזוהים עם עולם הקולינריה הבריאותית ושיטות בישול חדשניות שהתפתחו בעשורים האחרונים.
מכשירים כמו מגירות חימום, תנורי טורבו או אדים, מעבדי מזון "בילט אין" וכן הלאה, הם מוצרים מודרניים יחסית במטבח הביתי שהדרישה להם הולכת וגדלה. חברת און ליין בעלת גלריית ואולם התצוגה קוויזין ארט למכשירי
המטבח, זיהתה את הצורך הקיים אצל מעצבי פנים להכיר באופן עמוק ומקצועי יותר את ההתפתחות בתחום הקולינארי ויוזמת סדנאות למעצבי פנים.
במסגרת הסדנאות ייחשפו אדריכלי הפנים לחידושים בתחום הקולינריה, לטרנדים הבולטים בתחום, וכן להתפתחות התרבותית שלו. הסדנא תכלול גם היכרות עם מוצרי חשמל חדשים ומתקדמים המתאימים לסוגי בישול שונים, טיפים לבישול וטעימות. את הסדנאות יעביר שף אבישי יונה
הסדנאות מועברות בבית קוייזין ארט, שדרות אבא אבן 8 הרצלייה פיתוח, 054-4483492








נא להמתין לטעינת התגובות


