גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קבב רומני קלאסי

לאוכל הרומני יש מעריצים גדולים לא רק בעדה עצמה, אבל לגבי הקבב הרומני יש קונצנזוס מוחלט. עופר נלו ממסעדת חיים נלו מציע מתכון למנה אהובה במיוחד

עופר נלו | 9/7/2008 16:22 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
קבב רומני קלאסי, של עופר נלו
קבב רומני קלאסי, של עופר נלו צילום: יח''צ
הרומנים אוכלים את הקבבים ללא שום תוספת, אך אם חשקה נפשם בתוספת מומלץ להגיש חמוצים רומניים  וצ'יפס או תפוח אדמה אפוי בתנור.

קבב רומני
המצרכים לחמישה סועדים:
1/2 קילו בשר שפונדרה טחון
1/2 קילו בקר פלדה טחון
8-7 שיני שום כתושות
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
2 כפיות אבקת סודה לשתייה מומסות בחצי כוס מים פושרים
כפית אורגנו

אופן ההכנה:
1. את הבשר הטחון מערבבים עם כל המרכיבים למעט הסודה לשתייה המומסת.
2.  את הסודה המומסת יוצקים בהדרגה תוך כדי ערבוב. 
3. משאירים
את הבשר במקרר למשך לילה שלם. לאחר הלילה מערבבים שוב ויוצרים קבבים.
4. צולים את הקבב 4-3 דקות מכל צד


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים