הנוזל השחור: קוקטיילים בטעם ליקריץ של קוזה נרה
יש מי שקורא לו ליקריץ, יש מי שמכיר אותו בשם במבליק ויש המכנים אותו "סוס" או שוש. לחובבי הממתק השחור ואוהבי האלכוהול נכונה הפתעה. דז'סטיף חדש וארומטי מאפשר קוקטיילים חדשים

קוקטייל אספרסונרו צילום: יח''צ
ליקר שמשלב צמחים, שורשים ופירות שונים ויוצר משקה ארומטי, סמיך ועשיר. טעמי צמחי השוש (ליקריץ) והג'ינסנג מורגשים בו ויוצרים סמיכות מתקתקה.
המשקה מכיל 21% אלכוהול, מומלץ לשתות אותו קפוא בכוס מיוחדת העשויה קריסטל, בעלת תחתית עגולה. הכוס מיוצרת בעבודת יד ומעוצבת בקפידה כמיטב המסורת האיטלקית.
אל כוסית זו מוסיפים קשית עשויה ליקריץ להאדרת חווית השתייה. קשית זו משמשת כסטירר וניתנת לאכילה בסוף הדרינק.
בשל טעמו המיוחד של המשקה, הוא יכול להוות בסיס למגוון קוקטיילים ארומטיים ובעלי נוכחות.
Black Mellon

קוקטייל מלון שחור צילום: יח''צ
30 מ"ל וודקה וניל
30 מ"ל מידורי
20 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל קוזה נרה
דש סירופ סוכר
סודה
אופן הכנה:
מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס לואובול
קישוט: עלי נענע,פלח לימון
ניתן להשיג בחנויות האלכוהול,
ובפאבים המובילים. מחיר מומלץ לבקבוק בחנות: 165 ₪, מחיר מומלץ לכוסות בבר: צ'ייסר 19-22 ₪