דג בורי עם חומץ וטחינה
דג לשבת בנוסח המטבח הים תיכוני של שף עזרא קדם

דג בורי עילית אזולאי
5 פילטים של בורי, נקי מעצמות, המשקל 100 גר' כל אחד.
4 כפות טחינה גולמית מאיכות גבוהה
שלוש כפות חומץ בן יין, אדום ומשובח
שליש כוס פטרוזליה קצוצה
שן שום כתושה, וקצוצה דק
מיץ מעגבניה אחת
שמן קנולה, לטיגון
כוס מים
מעט קמח לבן
מלח, פלפל שחור, טחון טרי
ההכנה:
1. ממליחים ומפלפלים את הדגים.
2. מחממים מחבת, "מאבקים" את הדגים בקמח, ומטגנים אותם במחבת כשלוש דקות מכל צד. מוציאים, מספיגים על נייר מגבת , ושומרים חם.
3. במחבת נוספת, מוזגים
5. מפזרים פטרוזיליה מעל, ומגישים מיד.








נא להמתין לטעינת התגובות


