גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


דג בורי עם חומץ וטחינה

דג לשבת בנוסח המטבח הים תיכוני של שף עזרא קדם

עזרא קדם | 3/7/2008 7:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
דג בורי
דג בורי עילית אזולאי
החומרים:
5 פילטים של בורי, נקי מעצמות, המשקל 100 גר' כל אחד.
4 כפות טחינה גולמית מאיכות גבוהה
שלוש כפות חומץ בן יין, אדום ומשובח
שליש כוס פטרוזליה קצוצה
שן שום כתושה, וקצוצה דק
מיץ מעגבניה אחת
שמן קנולה, לטיגון
כוס מים
מעט קמח לבן
מלח, פלפל שחור, טחון טרי

ההכנה:
1. ממליחים ומפלפלים את הדגים.
2. מחממים מחבת, "מאבקים" את הדגים בקמח, ומטגנים אותם במחבת כשלוש דקות מכל צד. מוציאים, מספיגים על נייר מגבת , ושומרים חם.
3. במחבת נוספת, מוזגים
טחינה, חומץ ומים, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. 4. מוסיפים דגים, שום, מיץ עגבניה, מלח ופלפל, ומבשלים בעדינות כ-5 דקות בלי להרתיח.
5. מפזרים פטרוזיליה מעל, ומגישים מיד.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים