גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פילה סלמון בחמאה

תמר סגרי, ממסעדת פביאנה די-רוטשילד, מציעה מתכון צבעוני שעושה שמח בצלחת

תמר סגרי | 1/7/2008 7:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
פילה סלמון בחמאה
פילה סלמון בחמאה יחסי ציבור
החומרים:
4 יחידות פילה סלמון במשקל של כ-280 גרם

למרינדה:
200 מ"ל שמן זית
2 שיני שום שבורות
3 כפות חומץ בלסמי
2 גבעולים מפוררים של טימין טרי

לחמאה מתובלת:
180 גרם חמאה
כ-2 כפות פרמז'ן
1 כף חומץ בלסמי
30 גרם בזיליקום טרי
מעט פלפל שחור גרוס גס

ההכנה:
1. משרים את הסלמון במרינדה כ-30 דקות.
2. מעבדים מבמעבד מזון את כל החומרי החמאה המתובלת, מגלגלים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
3. בתבנית אפייה מסדרים את הסלמון ואופים בתנור על 180 מעלות כ- 15-18 דקות.
4. מסדרים על צלחות הגשה ומניחים מעל כל פילה פרוסה של חמאה מתובלת.
מגישים  מיד.

הערה: מומלץ לאפות את הפילה סלמון עד לדרגת הכנה מדיום רייר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים