גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קציצות מנגולד

של מסעדת שירה'לה

מסעדת שירל'ה | 23/6/2008 8:13 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
אוכל, קציצות מנגולד
אוכל, קציצות מנגולד צילום: קוקו
החומרים:
אריזת עלי תרד טריים
1 אריזת עלי מנגולד
1 תפוח אדמה בינוני
1 כרישה
1 כפית תערובת של כורכום, מלח ים אטלנטי ופלפל לבן
1 ביצה (עדיף ביצת חופש)
3/4 כוס פירורי לחם
שמן זית לטיגון

ההכנה:
1. חולטים את עלי המנגולד והתרד במים רותחים עם מעט מלח, ומצננים.
2. קוצצים אותם היטב, ומניחים במסננת כ-10 דקות לייבוש.
3. מקפיצים במחבת עם מעט שמן זית, כרישה ותבלינים. מוסיפים לתערובת העלים.
4. מגררים את תפוח האדמה.
5. סוחטים ממנו את הנוזלים ומוסיפים לתערובת.
6. מתבלים במלח ופלפל.
7. מוסיפים ביצה טרופה ומערבבים היטב.
8. מוסיפים גם את פירורי הלחם, ומערבבים.
9. מטגנים בשתי כפות בשמן קנולה מכבישה קרה (אם הקציצות נדבקות, מוסיפים פירורי לחם).

ההגשה:
אפשר ומומלץ להגיש לצד רוטב עגבניות עשיר בעשבי תיבול.

 


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים