איטליה הקטנה: כך תשדרגו את מדף הפסטה
חיליק גורפינקל מאתר עבורכם את הפסטה של דה צ'קו - הגרסה היוקרתית ביותר שמסתובבת כיום בשווקים בישראל

פסטה יחצ
ביחד עם פסטות אחרות מתוצרתן של חברות כגון דל ורדה ורוסטצ'ילה, שהן נדירות יותר בשוק המקומי, הפכה דה צ'קו את חייו של הבשלן חובב האוכל האיטלקי לגן עדן.
למעשה, דה צ'קו מצליחה כל כך בארץ עד ששני יבואנים מפיצים אותה כאן במקביל - האחד למסעדות והשני לחנויות.
לא מזמן גיליתי בסופרמרקט חבילה שהכילה אטריות אשר התהדרו בצורה מקסימה. הן נראו כמו שני מקרונים קצרים, המחוברים זה לזה. זוהי צורה סיציליאנית המכונה Casareccia והתוצאה היא הפסטה המושלמת לספיגת רוטב. אגב, כל הפסטות של דה צ'קו "שרוטות" מעט, בכדי לאפשר לרוטב להיאחז בהן.

פפרדלה עם ראגו בשר מיכל לנרט
מחירה של הפסטה מתוצרת דה צ'קו לא זול, אבל אחרי ששילמתי 22 שקל וחצי, טבין ותקילין, לקופסת פסטה ברילה, אני כבר לא יודע מה להגיד. נראה לי שארכוש לעצמי דונם חיטה, דונם אורז ודונם תירס ואייצר את חומרי הגלם שלי בעצמי.
עד שזה יקרה, אני ממליץ שתכינו רוטב עגבניות
טוב (את המתכון לרוטב שלי כבר נתתי פה פעם ובעוד כמה שבועות אביא את זה של מנה שטרום, אקס "פרונטו", אשר ישמש אתכם גם לפיצות).
בשלו את הפסטה הנפלאה הזו לפי הוראות היצרן, גררו קצת פרמזן מעל, הוסיפו כוס יין אדום ואולי לרגע תתגברו גם אתם על שער האירו.
Casareccia של דה צ'קו, 13.90 שקל לחצי ק"ג. להשיג בסופרמרקטים, במעדניות או אצל היבואן ג.י.ל.ס., דרך השלום 8, תל אביב, טל ': 5626060 - 03








נא להמתין לטעינת התגובות


