גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


גספאצ'ו דובדבנים

של אורי לוי, אינגריד רסטו בר

של אורי לוי, אינגריד רסטו בר | 17/6/2008 7:13 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
גספאצ'ו דובדבנים
גספאצ'ו דובדבנים צילום: דניה ויינר
החומרים:
1 כוס דובדבנים מגולענים
50 מ"ל ליקר דובדבנים (שרי)
50 מ"ל שמנת מתוקה
50 מ"ל וודקה
נענע קצוצה

ההכנה:
1. טוחנים את כל המרכיבים, למעט הנענע, בבלנדר.
2. מעבירים לכלי ומצננים במקרר למשך שלוש שעות לפחות.
3. בכוסות שוט מניחים מעט קרח כתוש, יוצקים מהגספאצ'ו ומעטרים עם נענע קצוצה. 

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים