סלט תפוזים ועלי אנדיב עם שמן זית
של שף שגב משה

סלט תפוזים ועלי אנדיב עם שמן זית אלי דסה
2 ראשי אנדיב
2 תפוזים מחולקים לפלחים נקיים מגרעינים ומקליפה
1 חופן אגוזי קשיו שלמים וקלויים
5 עלי בזיליקום טריים
מספר חתיכות גבינת ברי
מעט שמן זית
מעט חומץ בלסמי מצומצם
1 כף סוכר חום או לבן
ההכנה:
1. מרסקים קלות את התפוזים בתוך קערה. מפזרים מעל את העלים ומוסיפים את האגוזים, סוכר, בזיליקום וגבינה.
2. מערבבים היטב. טועמים, ובמידת הצורך מתקנים את התיבול במעט מלח גס ופלפל. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה ושטוחה.
3. מעל הכל מטפטפים טיפות של חומץ בלסמי, מוסיפים מעט אגוזים ומגישים.








נא להמתין לטעינת התגובות


