גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט תפוזים ועלי אנדיב עם שמן זית

של שף שגב משה

של שגב משה | 16/6/2008 7:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סלט תפוזים ועלי אנדיב עם שמן זית
סלט תפוזים ועלי אנדיב עם שמן זית אלי דסה
החומרים:
2 ראשי אנדיב
2 תפוזים מחולקים לפלחים נקיים מגרעינים ומקליפה
1 חופן אגוזי קשיו שלמים וקלויים
5 עלי בזיליקום טריים
מספר חתיכות גבינת ברי
מעט שמן זית
מעט חומץ בלסמי מצומצם
1 כף סוכר חום או לבן

ההכנה:
1. מרסקים קלות את התפוזים בתוך קערה. מפזרים מעל את העלים ומוסיפים את האגוזים, סוכר, בזיליקום וגבינה.
2. מערבבים היטב. טועמים, ובמידת הצורך מתקנים את התיבול במעט מלח גס ופלפל. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה ושטוחה.
3. מעל הכל מטפטפים טיפות של חומץ בלסמי, מוסיפים מעט אגוזים ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים