גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט סלק וסלמון ברוטב ווסאבי

של אמיר כלפון, יערות הכרמל

אמיר כלפון, יערות הכרמל | 11/6/2008 7:52 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סלט סלק וסלמון ברוטב וואסבי
סלט סלק וסלמון ברוטב וואסבי אלכס רוזרוקובסקי
החומרים ל- 6 מנות:
לסלט:
1 ק"ג סלק שטוף
350 גרם סלמון טרי

לרוטב:
2 כפות מי סודה
‭1/2‬ כפית אבקת ווסאבי
100 מ"ל רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
מלח ופלפל שחור גרוס טרי


להגשה:
טרגון קצוץ

ההכנה:
הסלט:
1. אופים את הסלק בתנור שחומם מראש עד להתרככות.
2. קולפים, חותכים לקוביות, מעבירים לקערה ומצננים.
3. חותכים את הסלמון לקוביות ומוסיפים לקערה.

הרוטב:
1. מערבבים בקערה קטנה מי סודה ואבקת ווסאבי, רוטב סויה ושמן שומשום.
2. יוצקים את הרוטב על הסלט, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
3. משהים בצד כחצי שעה לספיגת הטעמים.

ההגשה:
1. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה.
2. מפזרים טרגון למעלה ומגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים