סלט סלק וסלמון ברוטב ווסאבי
של אמיר כלפון, יערות הכרמל

סלט סלק וסלמון ברוטב וואסבי אלכס רוזרוקובסקי
לסלט:
1 ק"ג סלק שטוף
350 גרם סלמון טרי
לרוטב:
2 כפות מי סודה
1/2 כפית אבקת ווסאבי
100 מ"ל רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
להגשה:
טרגון קצוץ
ההכנה:
הסלט:
1. אופים את הסלק בתנור שחומם מראש עד להתרככות.
2. קולפים, חותכים לקוביות, מעבירים לקערה ומצננים.
3. חותכים את הסלמון לקוביות ומוסיפים לקערה.
הרוטב:
1. מערבבים בקערה קטנה מי סודה ואבקת ווסאבי, רוטב סויה ושמן שומשום.
2. יוצקים את הרוטב על הסלט, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
3. משהים בצד כחצי שעה לספיגת הטעמים.
ההגשה:
1. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה.
2. מפזרים טרגון למעלה ומגישים מיד.








נא להמתין לטעינת התגובות


